Haberler

CHP'nin İzmir Çiğli'de belediye başkan adayı gösterdiği isme tepki: Ne muhtar tanıyor ne de esnaf

Güncelleme:

CHP Parti Meclisi, İzmir'in Çiğli ilçesinde Çiğli Belediye Başkan adayı olarak Uygar Yıldırım'ı belirledi. Yıldırım'ın belirlenmesine tepki gösteren grup CHP İlçe Başkanlığı önünde toplanarak kararı protesto etti. Grup adına açıklama yapan Baransel Güler, belediye başkan adayını ilçe olarak tanımadıklarını ifade ederek, "Muhtar, esnaf tanımıyor. CHP'nin karşısına AK Parti ciddi bir aday çıkardı, büyük kan kaybı var." dedi.

İzmir'in Çiğli ilçesinde, CHP Parti Meclisi'nde (PM) Çiğli Belediye Başkan adayı olarak Uygar Yıldırım'ın belirlenmesine tepki gösteren grup, eylem yaptı. İlçe olarak Yıldırım'ı tanımadıklarını ifade eden kalabalık grup, "Biz Çiğli'de ithal aday istemiyoruz." diyerek karara tepki gösterdi.

CHP PM Çiğli Belediye Başkan adayı olarak Uygar Yıldırım'ı belirledi. CHP İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalık ise "Biz Çiğli'de ithal aday istemiyoruz", "Ankara şaşırma sabrımızı taşırma" sloganı attı.

Çiğli'de CHP Adayına Tepki

Grup adına açıklama yapan Baransel Güler, Çiğli'de yıllardır CHP'nin iktidar olduğunu belirterek Parti Meclisi'nin adaylık kararına tepki gösterdi.

"BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI TANIMIYORUZ"

Yanlıştan dönülmesini istediklerini söyleyen Güler, "Tercihinizi değiştirin. Bu CHP'ye gönül vermiş onlarca insanın isteğidir. Az önce adı geçtiği iddia edilen Uygar Yıldırım beni aradı, kendisine şunu söyledim, biz burada yüzlerce insan seni tanımıyoruz. Muhtar, esnaf tanımıyor. Bu parti gençlerin önünü açacak ama Çiğli'de kimsenin tanımadığı bir genç için değil. CHP'nin karşısına AK Parti ciddi bir aday çıkardı, büyük kan kaybı var. Bizim aile içi kavgadan çıkıp aile içi barışa dönmemizin zamanıdır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

İzmir Çiğli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

Halil Kurdal:

Tanımanıza gerek yok izmirlisiniz ya Eşek koysalar oy vereceksiniz mecbursunuz

362
132
yanıtYanıtla
Rcp Sylmz:

Arkadaş yorum yaparken biraz saygılı ol. Bugün AKP Eskişehir adayı daha düne kadar İYİ partiliydi. Bir ayda ranta kendini teslim ederek AKP'ye geçti. Şimdi sen kalkıp Eskişehirli seçmene AKP koydu eşek gibi vereceksiniz diyebilir misin? Yorum yaparken biraz edep yahu...

yanıt152
yanıt98
Gökhan Akgül:

SEN ONU RİZE İÇİN DE YAZ. KALAS KOYSALAR YİNE SEÇERSİNİZ.

yanıt59
yanıt51
Alperen:

Allah chpkknın ardından gidenleri önce ıslah eylesin sonra imana getirsin sonrada halen yediği kaba edenler varsa onlarıda bildiği gibi etsin çünkü bunların bu ülke üzerindeki emelleri niyetleri iyi değil Allah bunlara fırsat vermesin.

123
110
yanıtYanıtla
Sezgin Avcı:

Saygı duyacaksın git o zaman akp aday ol

51
102
yanıtYanıtla
Vatansever:

Pekala sen AK Parti'ye AK Parti seçmenine saygı duyuyor musun

yanıt68
yanıt22
MoonShine:

Ben duymuyorum. Daha yaşadığı kaosun bile farkında olamayan bir topluluk benim ve ailemin dünü bugünü ve yarınını karartmaya razı olacak ben de buna saygı mı duyacağım?

yanıt27
yanıt56
LÜTFİ ÇALIŞKAN:

İyi işte taninmiyorsa çalmıyor demektir.

81
45
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

Ahahahha İzmir'de ne yapıldı 20 senedir ..

yanıt11
yanıt1
Sultan Alparslan:

Zaten tanındığı için sorun oluyor ona buna iltimas olmaz

62
18
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title