Haberler

CHP Tunceli İl Başkanlığı'na Yeni Atama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli İl Başkanı Kemal Bozkurt ve il yönetiminin istifasının ardından genel merkez tarafından yeni il başkanı ve il yönetimi atandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli İl Başkanı Kemal Bozkurt ve il yönetiminin istifasının ardından genel merkez tarafından yeni il başkanı ve il yönetimi atandı.

3 yıldan bu yana CHP Tunceli İl Başkanlığı görevini yürüten Kemal Bozkurt'un milletvekilli aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından CHP Genel Merkezi tarafından Hüseyin Zeytin başkanlığında 7 kişilik il yönetimi atandı. CHP eski İl Başkanı Kemal Bozkurt, parti binasında düzenlenen basın toplantısının ardından görevini yeni İl Başkanı Hüseyin Zeytin'e devretti. Devir teslim töreninde konuşan Bozkurt, 3 yıldan bu yana il başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek, "Bu görevi layıkıyla yaptığımıza inanıyoruz. Çalışmalarımızla, toplum içindeki görüntümüz ve dayanışmamızla iyi hizmet verdiğimize inanıyoruz. Her şeyin bir başı, bir sonu var. Üç yıllık hizmetin sonuna geldik. Partili olarak partiden kopmayacağız. Arkadaşlarımıza destek olarak beraber çalışacağız. Eksiklerini tamamlayacağız, bizim ihtiyaç duyduğumuz konularda onlar bizi bilgilendirecekler" dedi.

Bozkurt, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak istediğini ve bu konuyu genel başkan ve merkez yöneticileriyle de paylaştığını söyledi.

CHP İl Başkanı Hüseyin Zeytin ise, çalışmalarından ötürü Kemal Bozkurt'a teşekkür ederek, "Bu göreve beni layık gören partim ve parti büyüklerim bana görevi verdikleri zaman Dersim'e geldim. Dersim'de ciddi bir şekilde süreci çalışıp götüreceğim arkadaşlarımla konuştum. Geçici bir yönetim oluşturduk. Önümüzdeki süreçte de daha geniş kapsamlı yönetim oluşturacağız. Dersim'deki tüm demokratik güçler, sivil toplum örgütleri, çevre örgütleri ve tüm siyasi partilerle Dersim'in sorunlarını ortaklaştırıp, özelde Dersim olayı ama genelde laik ve demokratik bir Türkiye için çalışacağız" diye konuştu. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Bozkurt Tunceli Dersim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title