Haberler

Erdal Beşikçioğlu: Mansur başkanımla asla sıkıntım olamaz, ikili olarak Ankara'da daha çok iş yapacağız

Güncelleme:

CHP Etimesgut Belediye Başkanlığına adaylığı açıklanan oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisinin adaylığını istemediği iddialarıyla ilgili konuştu. Adaylığı sonrası ilk kez açıklama yapan Beşikçioğlu, "Mansur beyle biz hep görüştük. Mansur başkan benim için çok bambaşka yerde. Çok değerli isim. Televizyonlarda izlediğim olayları ben yaşamadım, 'vay be siyaset enteresanmış' dedim. Mansur başkanımla asla sıkıntım olmaz. İkimiz de Angaralıyız" dedi.

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan oyuncu Erdal Beşikçioğlu bugün CHP Ankara İl Başkanlığı'nda açıklamalarda bulundu. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın adaylığına sıcak bakmadığı iddialarına yanıt veren Beşikçioğlu, "Mansur başkan benim için çok bambaşka yerde. Çok değerli isim. Televizyonlarda izlediğim olayları ben yaşamadım, 'vay be siyaset enteresanmış' dedim. Mansur başkanımla asla sıkıntım olmaz. İkimiz de Angaralıyız" ifadelerini kullandı.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU İLK KEZ KONUŞTU

CHP'nin Ankara Etimesgut belediye başkan adayı olarak seçilen ve Behzat Ç. karakteriyle son döneme damga vuran oyuncu Erdal Beşikçioğlu adaylığı sonrası ilk kez konuştu. CHP Ankara İl Başkanlığı'nda açıklamalarda bulunan Beşikçioğlu, "Etimesgut'ta müthiş rüzgar esecek. Senaryoyu biz yazacağız. Gelecekte seyrettiğimizde umarım büyük keyif alacağız. Benim amacım bu. Bu yolda beni yalnız bırakmayacaklarını umuyorum. Bu büyük bir takım işi, yalnız hiçbir şey olmaz. Umarım başarıyı hep birlikte göğüsleriz. Umarım dünyanın en keyifli 5 yılını Etimesgut'ta geçiririz.

"ÖRNEK BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI TÜM TÜRKİYE GÖRECEK"

Mansur Başkanın sosyal belediyecilik derslerini yerinde etüte ederek sanırım örnek bir belediyecilik anlayışını tüm Türkiye görecek. Siyasetten gelmedim ama benim farklı disiplinlerde farklı hareketlerim ve eylemlerim bulunuyor. Umarım bunlar birbirini karşılar ve bir bütünü oluşturur. Ben artık kuşakların sistemli olarak yok edilmesinden çok sıkıldım.

"HERKES EKONOMİK KRİZİ DÜŞÜNÜYOR"

Şimdi herkes ekonomik krizi düşünüyor ama asıl derdim yakalanması gereken genç kuşak var. Onların algıları bambaşka şekilde. Eğer bunu yakalayıp gerçekleştirirsek Ankara yeniden parlamaya devam eder."

"MANSUR BAŞKANIMLA ASLA SIKINTIM OLMAZ"

Geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş'ın, Beşikçioğlu'nun aday olmasının istemediği iddia edilmişti. Bu iddiaların sorulduğu Beşikçioğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu; "Mansur beyle biz hep görüştük. Dizi-filmlerimiz olduğumuz gidip ne yapacağımızı kendisine anlattık, özellikle pandemide Mansur başkanın Ankaramız için yaptıkları asla unutulmaz. Elimizden geldiğince onun yanında güçlü görünmeye çalıştık. Mansur başkan benim için çok bambaşka yerde. Çok değerli isim. Televizyonlarda izlediğim olayları ben yaşamadım, 'vay be siyaset enteresanmış' dedim. Mansur başkanımla asla sıkıntım olmaz. İkimizde Angaralıyız..."

"TEKLİF TELEFONLA GELDİ"

Adaylık teklifinin telefonla geldiğini belirten Beşikçioğlu, şu ifadeleri kullandı; "Özgür bey ve Ümit beyle oturup sohbet ettiğimiz zaman çok ikna edici konuştular. Hayır diyemedim. 'Yapmak istediklerin yok mu?' dediler. 'Çok var' dedim. 'Al sana imkan' dediler. Genç bir ekibim var ve bu benim için çok önemli. Onların çok daha doğru içgüdülerinin olduğuna inanıyorum. Ve bunlar doğru yönlendirildiği zaman Etimesgut'u çok daha iyi yere getireceğiz."

Haberler.com / Barış Polat - Politika

Erdal Beşikçioğlu Mansur Yavaş Siyaset Ankara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

PALA BABA :

efendiler! en son tiyatrocu başkan olduğunda neler olduğunu ukrayna'da gördük. yine de siz bilirsiniz.

170
103
yanıtYanıtla
erman genç :

Şu adama oy verirler şimdi dizilerde Lan lun Hee dediği için görün bakın, Chp herkesi aday gösterir şaşırmadım zaten ona

127
84
yanıtYanıtla
girilmez:

chp de tiyatrolar bitmiyor du zaten ama hep ortaya çıkıyordu, bu sefer profesyonel ekip getirmişler

78
47
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

siyaset başka bir arena amir bey. sıkıyorsa keçiören'den aday olun :)

70
51
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

chp zihniyeti ilk günden beri pisliktir. değerlerimize düşmandır. kendini bilen, tarihini bilen, değerlerine sahip çıkan kardeşler bunlara oy vermemeli.

56
45
yanıtYanıtla
zırzop:

herkes en iyi bildiği işini yapmalı, maalesef bu memlekette ben her şeyi iyi yaparım zihniyeti hakim olduğu sürece kaliteli idarecileri bulmak çok zor olacak

61
21
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

''İkimiz de Angaralıyız" işte bu. Saygılarımla.

36
16
yanıtYanıtla
Basin:

17 yasinda ki - cocugun - aday adayi :)) erdal neden olmasin demiş ve olmuş.maşallah chp hatayda da " aday bulamadik da ondan sectik eskiyi " demis

31
14
yanıtYanıtla
Beyzade Onur:

Dereyi görmeden paçayı sıvıyanlardan bunlar

23
12
yanıtYanıtla
Yusuf Odemis:

Artık tiyatroyu, yalanı kolpayı profesyonel yapacaklar :D

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title