Haberler

CHP'nin 78 yıl sonra kazandığı Manisa'nın belediye başkanı: Eski yönetim 1 milyon TL'lik kuruyemiş faturası ödemiş

Güncelleme:

CHP'nin 78 yıl sonra kazandığı Manisa'da, yüzde 57,26 ile seçilen CHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, seçimlerden önceki haftada eski MHP'li Belediye Başkanı Cengiz Ergün yönetiminin 416 milyon 587 bin TL ödeme yaptığını söyledi. Zeyrek, ödeme kalemleriyle ilgili olarak ise "Kuruyemiş faturası 1 milyon TL, bayrak 1 milyon 300 bin TL gibi ve bunların hepsinin takipçisi olacağım." dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, seçimlerden önceki haftada eski Başkan Cengiz Ergün yönetimindeki belediyenin 1 milyon TL'lik kuruyemiş faturası ödediğini ifade etti.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde yüzde 57,26 oy alarak MHP'li rakibi Cengiz Ergün'e yüzde 27'den fazla fark atan CHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek mazbatasını alarak göreve başladı. Kentte 78 yıl sonra resmen CHP yönetimi başlamış oldu. Çiçeği burnunda Belediye Başkanı Zeyrek ise katıldığı bir canlı yayında ise dikkat çeken ifadelere imza attı.

CHP'nin 78 yıl sonra kazandığı kentin belediye başkanı: Eski yönetim 1 milyon TL'lik kuruyemiş faturası ödediFerdi Zeyrek ve Cengiz Ergün (Soldan sağa)

3 GÜNDE 416 MİLYON 587 BİN TL ÖDEME YAPILMIŞ

Belediyede bir önceki dönemin son günlerine ait harcamaları incelediğini söyleyen Zeyrek, seçim öncesi 26-29 Mart tarihleri arasında Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden 416 milyon 587 bin TL ödeme yapıldığını ifade etti.

"KURUYEMİŞ FATURASI 1 MİLYON TL"

Zeyrek, ödeme kalemlerine ilişkin olarak da, "Kuruyemiş faturası 1 milyon TL, bayrak 1 milyon 300 bin TL gibi ve bunların hepsinin takipçisi olacağım. Halkımın parasını kimse yiyemez, yedirtmem de bunu. Gerekirse dimdik karşılarına her zaman duracağımı bilirler. O paranın savunucu olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ferdi Zeyrek Ferdi Zeyrek Cengiz Ergün Manisa MHP Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (64)

İlker KAYA:

Evet arkadaşlar eve giderken çocuğunuza ailenize hergün kuruyemiş aldınızmı? Sizin yerinize yemişler !!

834
44
yanıtYanıtla
Export 86:

Onlar kuruyemiş biz yaş.

yanıt104
yanıt3
Vatanım Türkiye:

Bence bu tarz süpheli ödemeleri tespit edip listesini kocaman afişe bastırıp belediye binasına asmaları gerekli.

683
12
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Kesinlikle, hatta tüm belediyeler tüm harcamalarını internet sitesinde kalem kalem herkesin erişimine açık şekilde paylaşmalıdır. Ki halk olarak görüp denetleyebilmeliyiz. Yoksa bu tür şaibeli vukuatlar ekonomi bu haldeyken olmaya devam eder ve birileri alın terimizden kesilen vergileri hamuduyla götürür.

yanıt303
yanıt5
meko:

Biz 50 kuruş eksik diye minibüse binmeye utanıyoruz bunlar milyonluk kuruyemişleri zikkimlanmislar

508
11
yanıtYanıtla
Ferhat Uras:

Parti ayrımı yapılmadan devletin, milletin parasını boşa harcayan, keyfi harcama yapan tüm belediyeler ile kamu kurumları sıkı bir şekilde denetlenmeli. Kurum amirleri namuslu, şerefli ve dürüst insanlardan oluşmalı. Usulsüz harcama yapan belediyelerle ilgili Cumhuriyetin asil savcıları gerekli soruşturma işlemlerini titizlikle yürütmeli.

390
4
yanıtYanıtla
Yusuf null:

arkadaş devlet neden denetlemez belediyeleri

379
2
yanıtYanıtla
Ferhat Uras:

Çünkü Devlet parti devletine dönüşmüş vaziyette. Liyakat sahibi insanlar pasifize ediliyor. İşini düzgün yapmaya çalışan insanlar sevilmiyor, herhangi bir şekilde engelleniyor.

yanıt372
yanıt8
Snr:

Çünkü kendi veya kucuk ortaginin belediyeleri olduğu icin.bak haberlere hep chp li belediyelere rüşvet soruşturmaları var.sanki kendi partileri sütten cikmis AK kaşık

yanıt64
yanıt2
Fuat Gençoğlu:

Yorumları ile katkı verecek koyun bakınıyordum şimdilik sus pus arkadaşlar :)) ama okuma yazması olan grup zaten herşeyi biliyor bilmesine de onlarda kırıntı ile mutlu olan tayfa :))

210
27
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title