Haberler

CHP mitinginde ilginç anlar! Özel, "Seçimde Erdoğan'a oy var mı?" diye sordu, alandan gelen cevap şaşırttı

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilecik'te partisinin mitinginde konuştu. Özel, alandaki partililere "31 Mart'ta Tayyip Bey'e oy var mı?" diye sordu. Alandakiler ise "Var" diyerek Özgür Özel'e yanıt verdi. Özel'in, soruyu üç kez tekrarlamasına rağmen miting alanından gelen cevap değişmedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Bilecik mitinginde ilginç anlar yaşandı. Miting alanındaki partililere "31 Mart'ta Tayyip Bey'e oy var mı?" diye soran Özel'e, alandaki CHP'liler "Var" diyerek yanıt verdi.

Partisinin Bilecik'teki mitinginde konuşan CHP lideri Özel, halka hitabı sırasında miting alanındaki vatandaşlardan beklemediği bir karşılık aldı.

"31 MART'TA TAYYİP BEY'E OY VAR MI?"

Özel, alandaki vatandaşlara "31 Mart'ta Tayyip Bey'e oy var mı?" diye sordu. Alandakiler ise hep bir ağızdan "Var" diyerek Özel'e yanıt verdi.

AYNI SORUYU ÜÇ KEZ SORDU, YANIT DEĞİŞMEDİ

CHP lideri Özel'in, soruyu üç kez tekrarlamasına rağmen miting alanından gelen cevap değişmedi. Yaşanan ilginç anlar ise kameraya yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Bilecik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (53)

Onur Yener:

Şunu artık kabul edin, Ak Parti Türkiye'nin merkez sağ partisidir, toplumun tamamına hitap eden her kesimden oy alabilen tek partidir...

1169
378
yanıtYanıtla
10 Kaplan:

Bedelini odeyememis. Daha bu başlangıç. Ama keşke ülkemde sağlam bir muhalefet olsaydı. İktidar daha güçlü olurdu. Ama maalesef çapulcular gibiler. Tutarlı düzgün bir muhalefet olmadığı için iktidar gevsiyor. Rakip yok.

yanıt165
yanıt14
Merdan:

Yeniden Refah AKP’nin sonunu getirecektir.

yanıt67
yanıt245
Bilir Kişi:

Merdan, kalk la artık sabah oldu. Hala rüya görüyor bu. Bu arada bay kemalden daha kötüsü gelecek demişti rahmetli, haklıymış :)

yanıt138
yanıt13
Bidüşün:

Ah özgür vah özgür, 1 sene dayanırsan senin için büyük başarı

811
52
yanıtYanıtla
Dua:

bilecik önemli değil akp istanbula kilitlendi istanbuluda zor alır akp

177
628
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Türkiyedeki muhalefet bu işte konuşmasını bilmiyor,Bilecik neden önemli olmasın,Türkiye sadece buyuksehirlerle dönmüyor,sonra iç anadoludan Karadeniz'e oy alamazsınız tabi bu kafayla,Türkiyenin her ili önemlidir

yanıt159
yanıt6
Yavuz Şen:

Bu kadar gizli şer ittifakı ile yarışmak kolay mı? Alacak inşaallah.

yanıt80
yanıt8
Sinan Bulduk:

Hahahaha Özgür harbi Özel ama :D

379
27
yanıtYanıtla
Halit:

demlendiği içindir :))

yanıt81
yanıt12
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title