Haberler

CHP lideri Özel'in "Adayınızı geri çekin" çağrısına Akşener'den sert yanıt: Bıktım, usandım, midem bulanıyor

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerde Balıkesir adayını çekmesini isteyen CHP lideri Özgür Özel'e tepki gösterdi. Akşener, "Bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor" ifadelerini kullanarak, bu tür taleplerden rahatsız olduğunu belirtti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Ankara Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Akşener, CHP lideri Özgür Özel'in "Jest" beklentisini de yanıt verdi.

"CHP'NİN JEST İSTEME İŞİNDEN MİDEM BULANIYOR"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Balıkesir'de belediye başkan adaylığı konusunda " İyi Parti'den bir jest bekliyoruz" sözlerinin sorulmasına üzerine Akşener, "Her bir suçu benim üzerime bırakıyor herkes. Ben günahları yiyeyim, hay hay yeter ki siz günahsız kalın. Biz başaramadık. 3 yıl boyunca bir araya toplanıp düzgünce tek bir adayın etrafında toplanıp gidelim dedim. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık. Biz o 15 milletvekili arkadaşlarımızı zora düşürecek hiçbir şey yapmadık. Teşekkür ede ede gezdik" dedi.

CHP lideri Özel'in 'Adayınızı geri çekin' çağrısına Akşener'den sert yanıt: Bıktım, usandım, midem bulanıyor

"ORADA SÖYLENECEK BİR ŞEY YOK"

İyi Parti Mamak Belediye Başkan adayı Hüseyin Bayındır'ın adaylığının Yüksek Seçim Kurulu tarafından düşürülmesine ilişkin ise Akşener, "Orada söylenecek bir şey yok" dedi.

ÖZGÜR ÖZEL NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'de katıldığı bir programda Akşener'den jest beklediğini belirterek şu ifadeleri kullanmıştı: "Balıkesir çoktan hak ettiğimiz bir seçim. Geçen seçim Ahmet Akın adaydı ve kazanmaya gidiyordu. İYİ Parti Balıkesir'i istedi. Ağlaya ağlaya Ahmet Akın'ı çektik. Bir başkası istedi, oraya koyduk. O kişi hem seçimi kaybetti hem AK Parti'ye geçti. Aslında çok değer verdiğim, ablam dediğim sevgili Meral Akşener. Siyasetin dışında da abla kardeş gibi olduk. O bir gün şöyle bir şey söylemişti. Ben o jesti hep bekliyorum yani... Ahmet Akın oradaydı, saygılı bir şekilde duruyordu. 'Bunların hiçbirine borcum yok ama sana bir borcum var Ahmet, ben o borcu bir gün öderim' dedi.

"BENCE SAYIN GENEL BAŞKAN BUNU YAPAR"

Ahmet Akın kazandığı seçimi 'genel başkanlarımız istiyorsa çekilirim' dedi, ağlaya ağlaya bıraktı, ağlaya ağlaya Balıkesir'i verdik. Büyükşehir adayı yaptıkları kişi kötü bir kampanyayla seçimi AK Parti'ye verdi ve sonra da AK Parti'ye geçti. Şunu bekliyorum Meral Hanım'dan, 'Benim geçmişten bu kardeşime ve Balıkesir'e bir borcum vardı, ben gereğini yapıyorum' der mi? Ben bunu Balıkesir ve Ahmet Akın için bekliyorum. Benim tahminim böyle bir şey der. Şimdi Balıkesir'le ve Ahmet Akın'la helalleşme zamanı. Bence sayın genel başkan bunu yapar."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Meral Akşener İYİ Parti Balıkesir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

Atilla Han:

Oğlunun götürdüğü paralardan miden bulanmiyor mu

27
14
yanıtYanıtla
Zafer Karabalik:

Ona bakarsan İmamoğlu sadece kendi reklamı için 300 milyon harcamak hırsızlık değil mi yada 3 günde 550 milyon konser parası ödemek !

yanıt26
yanıt4
Onur Yener:

İyi parti size hizmet etmek için mi kuruldu, gidin DEMlenin işte...

yanıt16
yanıt1
ERKAN yuksel:

akp den bulanmıyormu...o meclıse nasıl gırdıgını unutma..zaten bu secımden sonra bırakırsın tabloyu gorunce

9
22
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

genelde nane limon kaynatıp içince mide bulantısı geçiyor ama sizin davranışlarınızı geçirmez

11
14
yanıtYanıtla
Hayri :

Ya özgur gerçekten sen bu iyi partiyi b işey mı zannediyosun bir politikası doktrini olmayan nerede durduğu neye hizmet ettiği anlaşılamayan meralin boş saatlerini dolduran bir oluşumdan bu kadar çekinme yahu bu gun için hala bunlara oy verip oyunu çöpe atacaklardan zaten bir hayır gelmez bırak nereye giderlerse gitsinler

1
4
yanıtYanıtla
Doğan Kemer:

Ajan gizli ajan AKP MHP ortağı

0
3
yanıtYanıtla
Zafer Karabalik:

İmamoğlu’nun yaveri bu ara herkese adayını çek çağrısı yapıyor kaybetme korkusu mu sardı

1
0
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Bu meralin son seçimi, millet kendisine verilen görevin farkında. Oylardaki hezimet sonrası parti teşkilatlarında hızlı bir çözülme başlayacak. Sonrası zaten %2-3. Ondan sonra kendisini ahaber canlı yayınlarında filan görebilirsiniz.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title