Haberler

CHP lideri Özel, Erdal Beşikçioğlu'nu canlandırdığı karakterlerle tanıttı

Güncelleme:

Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında bir konuşma yapan CHP lideri Özgür Özel, Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu'nu anons ederken oynadığı rollere atıfta bulunarak "Ona bakınca kahraman Türk polisini görüyorum. Ona bakınca valiyi görüyorum" dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamındaAnkara'da seçim ofisi açılış törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu'nu anons ederken oynadığı dizilerdeki karakterlere atıfta bulunarak ilginç cümleler sarf etti.

"ONA BAKINCA TÜRK POLİSİNİ GÖRÜYORUM"

"CHP'nin yönettiği kentlere yatırım geliyor, kentler güzelleşiyor" diyen CHP lideri Özel, "Etimesgut'a bunu yapmaya geliyoruz. Etimesgut'u, Ankaralı kimliğine sahip çıkan, elinin değdiği yeri değiştiren, halkın sevdiği birisine teklif ettik. O da kabul etti. Ona bakınca ben bir Ankara sevdalısı, suçlulara göz açtırmayan, kahraman Türk polisini görüyorum. Ona bakınca ben bu kapı niye kapalı diyen valiyi görüyorum" ifadelerini kullandı.

"DİZİ İZLEMEYİ BIRAKMALISIN SAYIN ÖZEL"

CHP lideri Özel'in bu çıkışıyla ilgili "Role fazla kaptırmışlar kendilerini", "Lise siyaseti diyeceğim ama ondan bile aşağı", "Necati Şaşmaz'ı aday yapsalar gireceği tribi düşünemiyorum", "Dizi izlemeyi bırakmalısın sayın Özel", "Oyunculuğunu çok beğenmiş demek ki", "Ah be reis sen çok yanlış anlamışsın olayı" şeklinde yorumlar yapıldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Erdal Beşikçioğlu Magazin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

Serdar Bilinen:

bu chp komedi filmleri aratmıyor :))

257
44
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

daha komedisi Ankarada 100 milyar dolarlık jelibom rezervi bulduğunu idda etti aynı kişiye 20 sene ankaralılar oy verdi hahahaa

yanıt46
yanıt49
Karaoğlan:

Ama onlar birer oyundu.

272
19
yanıtYanıtla
CEZA :

oyuna devam edecekler anlaşılan

yanıt118
yanıt26
UZUN ADAM:

SAYIN ÖZEL CHP NİN BAŞKANI OLACAK KADAR KALİBRENİZ YÜKSEK DEĞİL MALESEF AKŞAMLARI DİZİ SEYREDECEĞİNİZE MEMLEKET MESELELERİNİ NASIL CÖZERİM DİYE DÜŞÜNSENİZMİ ACABA

235
35
yanıtYanıtla
Vatansever:

Chp nin düştüğü şu duruma bak hele..bumu liyakat

205
28
yanıtYanıtla
Sahi :

eminim izlememistir bile dizilerini salliyor

128
16
yanıtYanıtla
Hakan Sevgili:

İsrailli bı komutanda olmuştu yanlış hatirlamiyosam

100
14
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Muhalefetin durumuna bakılarsa; sayın Recep Tayyip Erdoğan daha uzun zaman rakipsiz kupalar kaldırır...

88
8
yanıtYanıtla
Suzan Çelebi Karaman:

Kurtlar Vadisi Filistin filminde israilli bir komutan, Bergen filminde de onu öldüren adam rolünde, Zerrin Özer Gönül şarkısı klibinde de oynamıştı

84
7
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title