Haberler

CHP lideri Özel'den Mesut Kocagöz'ün tutuklanmasıyla ilgili ilk açıklama: Sırf partilimiz diye başkanımızı günah keçisi ilan edemezsiniz

Güncelleme:

CHP lideri Özgür Özel, Antalya'daki teleferik kazasında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün tutuklanmasıyla ilgili açıklama yaptı. Özel, "Soma'dan İliç'e hiçbirinde kamu görevlilerinin soruşturulmadığı gerçeği ortada iken bu karar hukuki değil siyasidir. Kuşkusuz kazada dahli olan kim varsa kimsenin gözyaşına bakılmamalıdır. Bu hassasiyetle teleferik kazasındaki adli soruşturmayı yakından takip etmeyi sürdüreceğiz ama sırf partilimiz diye başkanımızı günah keçisi ilan edemezsiniz." dedi.

Antalya'daki teleferik kazasında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün tutuklanmasıyla ilgili açıklama yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz hakkında verilen tutuklama kararını ve hukuki süreci yakından takip ediyoruz. Ancak Soma'dan İliç'e hiçbirinde kamu görevlilerinin soruşturulmadığı gerçeği ortada iken bu karar hukuki değil siyasidir. Kuşkusuz kazada dahli olan kim varsa kimsenin gözyaşına bakılmamalıdır. Bu kırmızı çizgimizdir. Bu hassasiyetle teleferik kazasındaki adli soruşturmayı yakından takip etmeyi sürdüreceğiz ama sırf partilimiz diye başkanımızı günah keçisi ilan edemezsiniz." ifadelerini kullandı.

TELEFERİK KAZASINDA CHP'Lİ BAŞKAN DA TUTUKLANDI

Antalya'da geçtiğimiz günlerde yaşanan trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı. Kazayla ilgili gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklananlar arasında CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz de yer aldı.

CHP lideri Özel'den Mesut Kocagöz'ün tutuklanmasıyla ilgili ilk açıklama: Sırf partilimiz diye başkanımızı günah keçisi ilan edemezsinizKepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz

CHP LİDERİ ÖZEL: KARAR HUKUKİ DEĞİL SİYASİ

Mesut Kocagöz'ün tutuklanmasıyla ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den ilk açıklama geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Özel şunları söyledi: "Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz hakkında verilen tutuklama kararını ve hukuki süreci yakından takip ediyoruz. Ancak Soma'dan İliç'e hiçbirinde kamu görevlilerinin soruşturulmadığı gerçeği ortada iken bu karar hukuki değil siyasidir.

"KAZADA DAHLİ OLAN KİM VARSA GÖZYAŞINA BAKILMAMALIDIR"

Kuşkusuz kazada dahli olan kim varsa kimsenin gözyaşına bakılmamalıdır. Bu kırmızı çizgimizdir.

"SIRF PARTİLİMİZ DİYE BAŞKANIMIZI GÜNAH KEÇİSİ İLAN EDEMEZSİNİZ"

Bu hassasiyetle teleferik kazasındaki adli soruşturmayı yakından takip etmeyi sürdüreceğiz ama sırf partilimiz diye başkanımızı günah keçisi ilan edemezsiniz."

CHP lideri Özel'den Mesut Kocagöz'ün tutuklanmasıyla ilgili ilk açıklama: Sırf partilimiz diye başkanımızı günah keçisi ilan edemezsiniz

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Mesut Kocagöz Özgür Özel Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (38)

izzet Ulas:

Adam belediye başkanı olduğu için tutuklanmadı. Bakım firmasının ortağı olduğu için tutuklandı.

639
67
yanıtYanıtla
Carsambali:

Besiktas da 29 kisinin yanarak can verdigi eglence mekanina ruhsat veren sorumlularda tutuklansin..Birakin su particiligi..Ne yani senin partin yada onun partisinin adami diye,sucluysa yargilanmasin mi..!

388
33
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Yargılansın. Soma, deprem, hızlı tren faciası hepsi yargılansın. Yargılanırsa sonra gel burada o zaman öt bülbül.

yanıt15
yanıt18
Berjeri aşireti:

Yanlız orasıda chp de

yanıt303
yanıt22
mstfa Uygr:

Olmaz onlar chp li sorumlu olmaları için AKP li olmaları lazım aksi halde ses çıkmaz.

yanıt17
yanıt3
Sadık:

Bıktık bu Chpnin algılarından ,suçu kim işliyor ise o hakim önüne çıkarılır.

315
48
yanıtYanıtla
Celadin TALAY:

İliç te halen 8 insanımız toprak altında bunuda hatırla lütfen

yanıt134
yanıt50
Murat Çengel:

iliçte belediye başkanı şirket ortağı mı?

yanıt12
yanıt2
faruk :

niye sırt chp li diye asıl siz kabahatını örtmeye çalışıyorsunuz gibi...bırakın yargılansın herşey ortaya çıksın. insanları canı bu kadar önemsiz mi sizin için

285
19
yanıtYanıtla
Hasan Tanrıverdi:

Asansör bakımcısına bakım yaptırılırsa daha çok canımız yanar.

173
2
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title