Haberler

CHP lideri Özel'den DEM Parti'ye kapıları kapatan başkan adayının sözlerine düzeltme

Güncelleme:

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" ifadelerini kullandı. CHP lideri Özel ise "Sürçü lisan yaşandı" diyerek Köksal'ın sözlerine düzeltme yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, seçim koordinasyon merkezi açılışında DEM Parti ile ilgili dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

DEM PARTİ'YE KAPILARI KAPATTI

Köksal, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katıldığı açılışta "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" ifadesini kullandı.

CHP LİDERİ ÖZEL "SÜRÇÜ LİSAN" DEDİ

Afyonkarahisar'daki açılışın ardından Uşak'a geçen CHP lideri Özel, apar topar Köksal'ın sözlerini düzeltmeye çalıştı. Özel, yaptığı açıklamada "Demin Afyon'dan geldim ve Burcu Başkandan da selam getirdim. Bu sırada Afyon'da konuşurken belediyenin kapılarını ardına kadar açacağız diye söylerken orada bir küçük sürçü lisan oldu, 'aman başkanım sen düzelt' dedi. Afyon belediyesinin de, Uşak belediyesinin de seçildikten sonra kapıları ardına kadar tüm siyasi partilere, tüm Uşak ve Afyonlulara açıktır" dedi.

"DİL SÜRÇMESİ DEĞİL"

TV100 ekranlarında Burcu Köksal'ın sözlerini değerlendiren Barış Yarkadaş, Köksal'ın sözlerinin arkasında olduğunu belirterek şunları söyledi: "Burcu Köksal bana Özgür Özel'in tam tersini söyledi. Ben belediye başkanı seçildiğimde Afyonkarahisar belediyesini DEM'liler yönetmeyeceğim. Dil sürçmesi sonucu değil, verdiğim sözüm üzerinden konuştum."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Afyonkarahisar Belediyesi Burcu Köksal DEM Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

JY:

DEM BU ULKENIN EN DURUST EN DEMOKRATIK INSAN HAKLARINA OZGURLUKLERE EN DUYARLI PARTISIDIR.

90
200
yanıtYanıtla
Abdurrahman Yiğitoğlu:

farklı bir cevap verseydiniz şaşardım.. sizin halinize üzülmekle beraber saksıyı çalıştırmak herkese nasip olmuyor farkındayım..

yanıt64
yanıt21
Alperen:

JYAnanda çokdürüstü taki senin birkaç kişiyle yapıncaya kadar.

yanıt14
yanıt12
KARAYEL:

@Abdurrahman Yiğitoğlu; Baris, esitlik ve tam kardeslikden (biz burada GERCEK kardeslikden bahs ediyoruz isine gelmiyene terörist damgasi vurup iceri tikarak degil) gercekden bahs eden baska bir partiyi göstere bilirmisin!? Agizlarini actilar ayrimcilik nefretten baska ne cikiyor bir örnek göster! Göstere bilirsen sana katilacagim. @Nart dala bilirsin tabi uyumadi isen.

yanıt7
yanıt11
sade vatandaş:

bozuk tohumlar bu topraklarda tutmaz

yanıt12
yanıt7
Turan Şahin:

ayrıştıran, yozlaştıran her türlü politikaların karşısındayız,

52
58
yanıtYanıtla
Recep Yılmazer:

Yani demlendeği zaman ayrıştırma olmazmı demek istedin..

yanıt45
yanıt12
Resul AYDEMİR:

İçersen ayran, yersen yoğurt.

97
4
yanıtYanıtla
Dogan Kose:

Belediye başkanı adayı söylediğinin arkasında helal olsun erkek gibi kadın helall olsun

63
20
yanıtYanıtla
Akin Limo:

Ayrimcilikla hiç bir kasiga sap olmazsin be abla

16
27
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title