Haberler

CHP'li Vekilden Hırsıza Şok

Yaklaşık Bir Yıl Önce Tandoğan Meydanı Mitinginde Cüzdanı Çalınan CHP Uşak Milletvekili Prof. Dr. Osman Coşkunoğlu Aynı Kaderi Eşme'de Yaşadı.

Yaklaşık bir yıl önce Tandoğan Meydanı mitinginde cüzdanı çalınan CHP Uşak Milletvekili Prof. Dr. Osman Coşkunoğlu aynı kaderi Eşme'de yaşadı. Uşak'ta dün CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a eşlik eden Coşkunoğlu, cüzdanının kaybolduğunu kısa bir süre sonra farketti ancak hiç üzülmedi. Çünkü cüzdanı boştu.

Uşak'ın Eşme İlçesi'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve üç gün devam eden Uluslararası Eşme Turistik Kilim Kültür ve Sanat Festivali'nin açılış programına katılan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Ankara'dan Uşak'a gelen helikopteri Eşme Şehir Stadyumu'nda karşılandı. Baykal'ın helikopterden inmesiyle yaşanan kargaşada milletvekili Coşkunoğlu, CHP Salihli İlçe Başkanı Mazlum Nurlu ile Mehmet Ünal adlı vatandaşın cüzdanları kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.

TEDBİRLİYİM

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Uşak Milletvekili Coşkunoğlu, cüzdanında para olmadığını ve hırsızın tam bir şok yaşacağını söyledi. Bir yıl önce yapılan Tandoğan Mitingi'nde de soyulduğunu ve bu nedenle kalabalığın yoğun olduğu yerlerde tedbirli davrandığını belirten Coşkunoğlu, “Genel Başkanımız Baykal, Eşme Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım'ın makamında basın toplantısı yaparken cüzdanımın cebimde olmadığını fark ettim. Genel Başkan'a program akışı içinde eşlik ettim ve halk hitabının ardından helikopteriyle uğurladım. Daha sonra karakola ifademi verdim ve şikayetçi oldum. Zaten daha önceden soyulduğum için cüzdanıma para koymamıştım. Bu nedenle cüzdanımın hırsıza hiçbir faydası olmayacağını düşünüyorum” dedi.

Eşme İlçe Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili soruşturma başlattığını bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title