Haberler

"Arıkan'ın AKP'li Adayla Yaptığı Açıklama Doğru Olmamıştır"

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcıs Tekin, CHP Adana adayı Arıkan'ın AK Parti adayı Torun ile seçimlerin iptal edilmesine yönelik açıklamasını eleştirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, partisinin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan'ın AK Parti adayı Abdullah Torun ile seçimlerin iptal edilmesine yönelik açıklamasının doğru olmadığını söyledi.

Partisinin Hatay seçim sonuçlarına yapılan itirazlar nedeniyle bu şehirde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, karayolu ile geldiği Adana'dan hava yolu ile Ankara'ya döndü. Burada Tekin'i Ankara'ya Adana milletvekilleri Turgay Develi, Ali Demirçalı, İl Başkanı Orhan Sümer ve Seyhan Belediye Başkanlığına seçilen Zeydan Karalar uğurladı.

Havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gürsel Tekin partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan ile AK Parti'li Büyükşehir Adayı Abdullah Torun'un dün akşam yaptığı ortak basın açıklamasını eleştirdi. Tekin, konuyla ilgili partilerinin görüşü dolduğunu ancak Adalet ve Kalkınma Partisi'nin adayı ile yapılan açıklamanın doğru olmadığını söyledi. Tekin, "Partimizin görüşü var. Tabi ki parti adına itiraz yapılabilir ancak AKP'li Belediye Başkan Adayı ile değil seçilmiş il başkanı ile yapılabilir. Seçilmiş belediye başkanı ile yapılabilir. AKP'li belediye başkan adayı ile yapılan bu açıklama doğru olmamıştır" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yıldıray Arıkan Gürsel Tekin Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title