Haberler

CHP'li Tanal TBMM'deki odasına "128 milyar dolar nerede?" pankartı astı! İndirmek için Meclis'e itfaiye geldi

Güncelleme:

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM'deki odasının penceresine "128 milyar dolar nerede?" yazılı bir pankart astı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın tam karşısında bulunan odasına pankart asan Tanal, kısa sürelim bir gerilim yaşanmasına neden olurken, pankartı indirmek için Meclis'e itfaiye geldi. İtfaiye ekiplerinin pankartı indirmek için merdiven yükseltme hamlesine CHP'li vekiller pankartı geri çekerek yanıt verdi. Tanal, itfaiyenin uzaklaşmasının ardından pankartı yeniden astı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM'ye "128 milyar dolar nerede?" afişi astı. Yaptığı eylem sonrasında Halk TV'ye konuşan Mahmut Tanal, ''Bu 128 milyar doları ne yaptılar? Gençler için mi harcadılar? İşsizliği bitirmek için ne yaptılar? Ben bir parlamento üyesiyim. Bu paraya ne olduğunu sormaya hakkım var'' diye konuştu.

"BAKANLIĞA SORDUM CEVAP VERMEDİLER"

Odasının Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın tam karşısında olduğunu söyleyen Tanal, ''Ben Bakanlığa bu paranın akıbetini sordum, bana cevap vermediler'' dedi.

CHP'li Tanal TBMM'deki odasına '128 milyar dolar nerede?' pankartı astı! İndirmek için Meclis'e itfaiye geldi

PANKARTI KALDIRMAK İÇİN İTFAİYE EKİBİ GELDİ

Tanal'ın Meclis'e astığı '128 milyar dolar nerede?' pankartını indirmek için itfaiye ekibi geldi. Öte yandan birçok CHP'li vekil, Tanal'ın odasında yer aldı. İtfaiye ekipleri pankartı indirmek için merdivenlerini yükseltirken, milletvekilleri pankartı geri çekti.

CHP'li Tanal TBMM'deki odasına '128 milyar dolar nerede?' pankartı astı! İndirmek için Meclis'e itfaiye geldi

İTFAİYE UZAKLAŞTI, PANKART TEKRAR ASILDI

İtfaiyenin müdahalesi sırasında yaptığı açıklamada "Pankartı yeniden asacağım" diyen CHP'li Tanal, itfaiye görevlilerinin uzaklaşmasının ardından "128 milyar dolar nerede?" yazılı pankartı tekrar odasının camına astı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Mahmut Tanal Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title