Haberler

CHP'li Tamaylıgil: "Sandığımıza ve Oyumuza Namus Gibi Sahip Çıkacağız"

ANTALYA (İHA) – CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, 30 Mart yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek, “Sandığımıza ve oyumuza namus gibi sahip çıkacağız” dedi.

ANTALYA (İHA) – CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, 30 Mart yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek, "Sandığımıza ve oyumuza namus gibi sahip çıkacağız" dedi.

Konyaaltı Belediyesi'nin Gürsu Mahallesi'nde kişisel bakım ve sağlık, temizlik, gıda, giyim ve emek pazarlarını içerisinde barındıran sosyal hizmet alanı olan Konyaaltı Belediyesi Sosyal Hizmet Merkezi (KOSHİM) açılışı gerçekleştirildi. Açılışa CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, en mutlu olduğu açılışların sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde hazırlanan tesislerin açılışı olduğunu söyledi. Başkan Akaydın, "Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde eğitim ve sağlık alanlarında yapılan açılışlarda mutlu oluyorum. 5 yıldır hizmet ettiğim Antalya'ya bu türden tesisleri kazandırdık" dedi.

"Açılmaya bekleyen 7 hizmet yerimiz daha var" diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyeciliğin insanların yaşamını kolaylaştırmak için hizmet etmesi gerektiğine dikkat çekti. 30 Mart yerel seçimlerinin genel seçimlerden daha büyük önem taşıdığını belirten Böcek, "15 yıldır çalışmalarımı Atatürk'ün devrim ve ilkeleri doğrultusunda hayat geçirdim. Hem Cumhuriyetimize hem de CHP'ye sahip çıkacağız. Bugün burada kadınlı, erkekli herkes toplandı inşallah önümüzdeki seçimde iktidarda olarak geleceğiz" dedi.

"SANDIĞIMIZA NAMUS GİBİ SAHİP ÇIKACAĞIZ"

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Antalya'da özellikle yerel seçimlerin önemine değindi. Türkiye'nin genel durumu hakkında görüş bildiren Tamaylıgil, Türkiye'nin karanlık dönemler geçirdiğini ve aydınlığın uzakta olmadığını söyledi. Yandaşlara hizmet etmediklerini ve hizmet edenlerinde karşısında olduklarını belirten Tamaylıgil, 30 Mart yerel seçimlerde herkesin sandığına ve mührüne sahip çıkmasını, sandığı namusu gibi korumasını istedi. Tamaylıgil konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Önümüzdeki günlerde seçimlere gideceğiz. Türkiye maalesef karanlık gümlerin içerisinde yaşıyor. Karanlığı yıkmak hepimizin elindeki sandığa ve mühre bağlı. Sandığımıza ve oyumuza namus gibi sahip çıkacağız. Türkiye bugünlerde yöneticilerinin bir yönetim fiyaskosuyla karşı karşıya kalmış durumda. Devrimlerle almış olduğumuz kararların arkasında korkmadan duran bir Cumhuriyet kadınıyım."

Konuşmanın ardından kurdele kesilerek KOSHİM hizmete açıldı.

KOSHİM içinde bulunduğu alan, içerisinde koşu alanı, emek pazarı, cami, sergi alanı ve oturma alanlarıyla Konyaaltı'nın sosyal yaşam adası haline getirmek için hazırlandığı, Gürsu Mahallesi'nde bulunan 886 metrekarelik parsel üzerinde inşaatı tamamlanmış olan Konyaaltı Sosyal Hizmet binasında kadın danışma, engelli danışma, gençlik danışma ve çocuk gelişim için ofisler bulunduğu kaydedildi. Sosyolog, psikolog, avukat, sosyal hizmetler uzmanının da hizmet vereceği merkezde, toplantı salonları, sesli kütüphane ve ofislerin yer alması planlandığı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bihlun Tamaylıgil Muhittin Böcek Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title