Haberler

"Çoğunlukta Emekli Arkadaşlarımız Olduğumuz İçin Övünüyoruz"

Güncelleme:

CHP'li Dinçer Soylu, yeni yönetim kurulunu basına tanıtarak, yeni yönetimin emeklilerden oluştuğunu söyledi.

Eski CHP İl Başkanı Mehmet Atalay'ın istifasından sonra il başkanlığına seçilen Dinçer Soylu, yeni yönetim kurulunu basına tanıtarak, yeni yönetimin emeklilerden oluştuğunu söyledi.

CHP il binasında düzenlenen tanışma toplantısında konuşan İl Başkanı Dinçer Soylu, Türkiye ve Samsun gündemine dair açıklamalarda bulundu. Soylu, "Türkiye büyük bir karanlığa doğru gidiyor. Önümüzdeki seçimlere eforumuzu 3 kat arttırmak durumundayız. Bizim kadro sıkıntımız yok. Aramızda en az 10-15 seçim görmüş arkadaşlarımız var. Onların tecrübeleri, bize yol göstermeleri ile inanıyoruz ki Samsun'da çok büyük bir ivme kazanacağız. Seçim stratejilerimizi haftaya belirleyeceğiz. Biz bu seçimlerde istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum. Yönetim kurulu olarak çoğunlukta emekli arkadaşlarımız olduğumuz için övünüyoruz. Çünkü emeğin ne olduğunu, emeklinin neler çektiğini, nerede ucuz ekmek ve nerede ucuz et olduğunu bilen insanlarız. Kesinlikle bu yönetim belli tecrübelere sahiptir" dedi.

Samsun gündemine dair açıklamalarda da bulunan Soylu, İlkadım Belediyesi'nde işten çıkan işçiler konusunun takipçileri olacağını söyledi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

türkiye samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title