Haberler

CHP'li Sakine Öz'ün Manisa Ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, Manisa'da bir dizi ziyarette bulundu, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, Manisa'da bir dizi ziyarette bulundu, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Sakine Öz'ün tüm ziyaretlerinde CHP Manisa Merkez İlçe Başkanı Engin Uzun, İl Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Esenkaya ve bazı CHP Manisa il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Sakine Öz'ün ilk durağı, Celal Bayar Üniversitesi Onkoloji Hastanesi oldu. Sakine Öz, Manisa Milletvekili Özgür Özel ile birlikte hastanede tedavi gören ve uygun ilik bekleyen lösemi hastası Aykut Can'ı odasında ziyaret etti. Aykut'un koyu bir Manisaspor taraftarı olduğunu öğrenen Sakine Öz, "Sen belli ki takım çalışmasına yatkınsın. Burada da boş durmuyorsundur, üretiyorsundur" dedi. Genç Aykut da kendisine kan vermeye gelen arkadaşlarının profesyonel fotoğraflarını çekip onlara armağan ettiğini söyledi.

CHP'li Sakine Öz ile CHP'li Özgür Özel, daha sonra Manisa Bedensel Engelliler Derneği'ni ziyaret etti. Dernek başkanı Yasemin Yıldız tarafından karşılanan CHP milletvekilleri, engellilere her türlü desteği vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Sakine Öz de, her insanın eşit ve aynı haklara sahip olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Engellilere karşı daha fazla duyarlılık oluşturmalıyız. Hepimizin bir gün engelli olabileceğimizi unutmayalım"

Sakine Öz, daha sonra Manisa'nın başarılı hekimlerinden kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Prof. Dr. Faik Mümtaz Koyuncu'yu ziyaret etti. Koyuncu, ziyaretinden ötürü Sakine Öz'e teşekkür ederken Sakine Öz de "Sizin gibi değerli bilim insanları Manisa için büyük bir şanstır. Birikimlerinizle siyasete katkı vermeyi sürdürmelisiniz" dedi.

Öz, daha sonra birkaç ay önce görevine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'u ziyaret etti. Ziyarette Altınsoy, 4+4+4 nedeniyle büyük yoğunluk yaşadıklarını belirtti. Öğretmenlerin ve velilerin bazı sıkıntılarını aktaran Öz ve Özel, Altınsoy'a başarılar diledi. Daha sonra CHP İl Başkanlığı'na geçen ve CHP İl Başkanı Cahit Kaplan ve il yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yapan Sakine Öz, akşam saatlerinde Manisa İshak Çelebi Mahallesine ziyarette bulundu. Bir kahvehanede gençlerle sohbet eden Sakine Öz, bir gencin, 'Sizinle Özgür Özel'i pazarda halkın yanında görüyoruz. Sadece seçimden önce değil hep halkın yanındasınız' sözlerine "Sürekli yanınızda olmaya, dertlerinize çözüm bulmaya çalışıyoruz" diye karşılık verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Altınsoy Özgür Özel Sakine Öz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title