Haberler

CHP'li Özel'den HDP'nin "Kılıçdaroğlu'nu genel merkezimize bekliyoruz" davetine yanıt

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu açıklamasının ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan "Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, kendisiyle genel merkezimizde konuşmak için ziyaretini bekliyoruz" çağrısı geldi. Sancar'ın davetine yanıt veren CHP Meclis Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Bir cumhurbaşkanı adayı tüm siyasi partileri ziyaretle yükümlüdür. Kılıçdaroğlu'nun HDP'ye ziyareti olasıdır" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edildi. Aday çıkarma süreciyle ilgili değerlendirmelerinin sürdüğünü söyleyen HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan Kılıçdaroğlu'na davet geldi.

"KENDİSİYLE GENEL MERKEZİMİZDE KONUŞMAK İÇİN ZİYARETİNİ BEKLİYORUZ"

Sancar, "Toplumda güçlü bir değişim isteği var. Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, kendisiyle genel merkezimizde konuşmak için ziyaretini bekliyoruz" dedi.

CHP'li Özel'den HDP'nin 'Kılıçdaroğlu'nu genel merkezimize bekliyoruz' davetine yanıtCHP Meclis Grup Başkanvekili Özgür Özel.

CHP'Lİ ÖZEL'DEN HDP'NİN ÇAĞRISINA YANIT

Habertürk yayınına katılan CHP Meclis Grup Başkanvekili Özgür Özel, soru üzerine "HDP'ye ziyaret olasıdır" dedi. Özel şöyle konuştu: "Mithat Sancar'ın tebriğine teşekkür ediyoruz bu çok kıymetli. Bir cumhurbaşkanı adayı tüm siyasi partileri ziyaret edebilir. Tüm siyasi partileri ziyaret etmek, onlarla görüşmek, Türkiye'yi nasıl yöneteceğini anlatmakla yükümlüdür. Çünkü seçmenleri ayırması ve siyasi partileri ayırması söz konusu olmaz. Biz geçmişte de bunun çok örneklerini verdik. Seçim güvenliği için çıktığımız yolda da HDP'yi ziyaret ettik, tüm siyasi partilerle birlikte. O zaman bir tek MHP randevu vermemişti. AK Parti'ye de gitmiştik.

"HERHANGİ BİR SAKINCA GÖRMEM"

Kampanya süreci başlamadan ya da kampanya süreciyle birlikte, diğer partilerin ziyaret edildiği gibi ziyaret edilmesi olasıdır. Burada herhangi bir sakınca görmem. Daha önce Halkların Demokratik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi'ni ziyaret etmek istediğinde randevu vermiş ve eş genel başkanların bizi ziyaretini kabul etmiştik. Sayın genel başkan bazı olaylar olduğunda sayın eş genel başkanları aradı..."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Mithat Sancar Özgür Özel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

atilla çekiç:

hdp nin oyunu alan kazanmış sayılır

113
281
yanıtYanıtla
MIHTAR:

Çelişkiler yumağı alacak. Bakalım kazanacakmı.

yanıt2
yanıt0
Herhangi Birisi:

tmm tmm biz anlamıyoruz zaten ne yapmak istediğinizi takılın siz kafanıza göre!!!

319
71
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Sayın Cumhurbaşkanını bekliyoruz..

58
238
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

hiç merak etme tıpış tıpiş gelecek zira chp içinde mutlu hdp'lidir kılıcdaroğlu

195
22
yanıtYanıtla
ERKAN :

daha dün bahçeli akp nin hdp ile görüşmesini çok olumlu buluyorum mecliste grubu olan bi parti dedi ne oldu o zaman iyi şimdi kötü

77
86
yanıtYanıtla
Herhangi Birisi:

"başörtüsünü anayasal güvence altına almak için parti ziyaret etmek" vs "oy toplamak ve karşılığında bir şeyler vermek için ziyaret etmek" evet haklısın ikisi aynı şey!

yanıt15
yanıt9
Hasan:

hdp diyorki gelin bizim ayağımıza bize istediğimizi verin size oy verelim hdp nin istediği sizce ne olabilir arkadaşlar bilin bakalım ?? Allah bunlara o fırsatı vermesin ?

114
29
yanıtYanıtla
ERKAN :

ee siz defalarca gittiniz ayaklarına

yanıt33
yanıt55
VATAN SEVERLER:

Aklı selim davranın bunlar daha kendi arasında anlaşamıyor kime faydası olacak.Bir evde bir tane baş olmalı,baş çoğaldıkça huzursuzluk artar,anlaşmazlıklar çıkar sonundada geçimsizlikten boşanma davası açılır.Olanda arada çocuklara olur bunu herkes çok iyi bilir.

111
31
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title