Haberler

CHP'li Öz, Türk Ocaklarının Konuğu Oldu

Türk Ocakları Salihli Şubesi'nin düzenlediği 100.Yıl Konferansları çerçevesinde konuşan CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, "Birbirimizi anlamamız gerektiği kanısındayım" dedi.

Türk Ocakları Salihli Şubesi'nin düzenlediği 100. Yıl Konferansları çerçevesinde konuşan CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, "Birbirimizi anlamamız gerektiği kanısındayım" dedi.

Türk Ocakları toplantısına CHP Salihli İlçe Başkanı Mehmet Şanver, CHP Kadın Kolları başkanı Dilek Kuzulu Yüksel, Salihli Belediyesi Meclis üyeleri, Araştırmacı Yazar İbrahim Çiçek, Kosovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdülhadi Hür, Salihli Zeytin Birliği Başkanı Latif Irmak, Türk Ocağı üyeleri ve davetliler katıldı.Türk Ocakları Salihli Şube binasında gerçekleşen sohbet toplantısında konuşan Türk Ocakları Salihli Şubesi Başkanı Ersin Aybar, daha önce Manisa Milletvekilleri Muzaffer Yurttaş

ve Erkan Akçay'ı da davet ettiklerini belirterek; "Türk Ocaklarının siyaset üstü bir kimlik ile Türk Milliyetciliği fikrini ve kültür yapımızı koruma yolunda önemli bir misyon üstlenmektedir" dedi.

Aybar, Türk Ocakları 100. Yıl faaliyetleri çerçevesinde yapılacak Anıt Çeşme ile ilgili Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ile mutabakat sağladıklarını ve çeşme yapımına başladıklarını söyledi.

Karşılaştığı sıcak ortam için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Manisa Milletvekili Sakine Öz, Türk Ocakları hakkında bilgiler edindiğini ve burada olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

İnsanların gelişebilmesi için farklı düşünceden görüşleri de dinlemesi ve değerlendirmesi gerektiğini anlatan Öz, konuşmasında şu görüşlere yer verdi: "Seçimlere girmeyi düşündüğümde kendi kendimi farklı bir milletvekili çizgisi çizeceğim dedim, ben anlatan milletvekili değil, dinleyen milletvekili olacağım. Sizleri dinlerken, farklı düşünceleri dinlerken düşüncelerim değişecek, gelişecek ama benim de olmazsa olmazlarım olacaktır. Bir insanın ideolojisi olması gerekir. Salihli gibi ülkemin hoşgörülü

insanlarının bulunduğu bir bölgenin milletvekili olarak doğruluk ve dürüstlükle ilgili çizgilerimizin olması gerekir."

Siyaseti böyle yapmak gerektiğini anlatan Öz, şunları söyledi: "Çizgileri net olan bir siyasetçi olması gerektiğini düşünüyorum. Siyasetçi toparlayıcı olması gerektiğini düşünüyorum. Toplumumuzun değerlerini toparlayıcı özelliğimiz olması gerekir. Şu an Fransa'nın sözde Ermeni tasarısında biz siyasetçiler bir bütün olduk.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde CHP olarak büyük bir mücadele içindeyiz. Mevcut iktidar kendi çizgisinin dışındaki düşünceleri yok saymaktadır. İktidar, demokrasiyi getireceğinden bahsediyor ama kendi çıkarları ile ilgili konular olunca demokrasiden söz etmiyor."

Siyasetçi çevresindeki düşüncelerden beslenirse zenginleşeceğini anlatan Öz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben yaptım oldu demek doğru değildir."

Program sonunda soruları cevaplandıran Manisa Milletvekili Sakine Öz, yerel konularda duyarlı olduklarını ve bu konuda sunulan projeleri, düşünceleri meclis bünyesine taşıdıklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Salihli Belediyesi İbrahim Çiçek Sakine Öz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title