Haberler

CHP'li Matkap, CHP Kuşadası İlçe Örgütü'nü Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, CHP Kuşadası İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, CHP Kuşadası İlçe Örgütü'nü ziyaret etti.

Ziyarete CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Soner Kaplan, CHP Afyon İl Başkanı Yalçın Görgöz, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, CHP Kuşadası İlçe Kadın ve Gençlik Kolları'nın yanı sıra partililer katıldı. Matkap, CHP İlçe Başkanı Kaplan ve Başkan Kayalı'ya Kuşadası'ndaki seçim başarısı için teşekkür etti. Matkap, "Enerjimizi içe dönük harcama lüksümüz yok. Önümüzdeki dönem Cumhurbaşkanlığı ve belki milletvekili seçimi var. Bu azim devam etmeli. Seçimden yeni çıkmışız ama Kuşadası örgütü yarın da bir seçim olsa hazır gibi. Bundan memnuniyet duydum. Buna ihtiyacımız var" dedi.

Kendisine yöneltilen cemaatle ilgili soruya, "Cemaat ile bir bağlantımız yok" cevabını veren Matkap, "İnanın ne Kemal Kılıçdaroğlu ne ben ne hiçbirimiz telefon görüşmesi bile yapmadık. Cemaat ile ilgimiz yok. Eğer bize oy vereceklerse versinler. Her kim verirse biz ondan mutluluk duyarız. Cemaate yaklaşmamız gibi bir durum söz konusu değil" dedi.

Matkap, sandıktan çıkan CHP'li belediye başkanlarının Genel Merkez yolunu tutacağı belirterek, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Gökhan Günaydın'a en kısa zamanda seçilmiş belediye başkanları gelsin. Çalışma şekillerini yönlendirelim dedi. Belediye Başkanlarımız ile ciddi bir diyalog içinde olacağız. Yılmaz Büyükerşen'in, Aziz Kocaoğlu'nun, Özlem Çerçioğlu'nun tecrübeleri var. Bunların herkes tarafından bilinmesi gerekiyor. Bunu daha kurumsal yapabiliriz" diye konuştu.

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Soner Kaplan ise, "30 Mart tarihinde bir seçim zaferini yaşamış bulunuyoruz. İlçe örgütü ve Kuşadası halkı olarak burada zaferlere alıştık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kuşadası'nı Türkiye'nin en çok konuşulan ilçelerinden biri olarak yine göstereceğiz. Yerel seçimlerde emeklerimiz fazlaydı ama Türkiye geneline bunu yansıtamadık. Bunun üzüntüsünü yaşadık" dedi.

Kuşadası'nın Aydın'ın onur madalyası olduğu benzetmesini yapan CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz ise, "Yüzde 58.3. Bu bir rekor oy. Kuşadası Bizim onur madalyamız. Ben herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

BARKAN KALINOMUZ Nihat Matkap Kuşadası Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title