Haberler

CHP'li gençler, AK Partili fenomeni İmamoğlu'na oy vermesi için ikna etmeye çalıştı

Güncelleme:

Sosyal medyada videoları ve röportajlarıyla sıkça gündem olan AK Partili bir amca, CHP'li gençler tarafından Ekrem İmamoğlu'na oy vermesi için ikna edilmeye çalışıldı. Ancak amca, "Ramazandayız" diyerek alandan uzaklaştı.

Paylaştığı videolarla ve verdiği sokak röportajlarıyla adından söz ettiren AK Partili amca, Üsküdar'da bir grup CHP'li gencin arasında kaldı. Gençler, AK Partili amcayı İmamoğlu'na oy vermesi için ikna etmeye çalıştılar.

"RAMAZANDAYIZ" DİYEREK UZAKLAŞTI

İlginç görüntülerin ortaya çıktığı o anlarda AK Partili amca "Ramazandayız" diyerek alandan uzaklaşmaya çalıştı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen o anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

Tolga Tplg:

Bir insan imamogluna nasil oy verebilir ki. Hiç bir şey yapmayan verdiği sözleri hatırlamıyorum bilmiyorum diyen bazı prıjeler için zaten 5 yılda yetişmezdi diyen birine nasıl oy verilir ki.

91
137
yanıtYanıtla
Ayhan Kökemli:

Akıllı olan kişi bir chp li ile muhatap olmaz.Tuvalet terliğini aday gösterseler oy veririz diyen bir kitle bu chp seçmeni.Kısaca Cahil Halkın Partisi.

120
108
yanıtYanıtla
İmdat Tekin:

Bir makarnaya oy beren kitlenin dediğine bak sen

yanıt0
yanıt0
CAN:

eğitimli demir şu herşeyi eğitime dayıyorsunuz ya hani derler ya okumuşunda caihilide vardır diye işte o tamda senin gibilerdir.

yanıt6
yanıt4
al alabilirsin:

kizlari gorunce nasil guluyor... yelkenler hemen suya iniyor...simdi siz buna kibarlik diyeceksiniz:) kendi yalaniniz bir gun elinizde patlayacak.

18
74
yanıtYanıtla
sercan sümer:

İnkar edenlere de ki: "Siz mutlaka yenilgiye uğrayacak ve toplanıp cehenneme doldurulacaksınız. Orası ne fena yataktır!... bir akape munafğı yenilgiye uğryacak.

yanıt12
yanıt18
sade vatandaş:

farkında olmadan yorumuna ahlakını içinden geçeni yansıtıyorsun

yanıt7
yanıt3
haksız mıyım:

cehp nin genlerinde varsa gençlerinde de o var... ne saygı, ne hürmet. kendilerinden olmayan herkesi inkar et, yok et...

40
29
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

klasik cehp işte... halka ve halkın değerlerine saygısızlık. bir de utanmadan sırıtıyorlar dedeleri yaşındaki insanlara yaptıklarına. galiba ramazan falan demeden DEM lenmişler.

34
22
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

gençler ona sevgi gösterisinde bulunuyorlar insan olsan bunu anlardın

yanıt8
yanıt13
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title