Haberler

Hamza Dağ, elini havada bırakan CHP'li genç kızı tek sözüyle ikna etti

Güncelleme:

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkanı adayı Hamza Dağ, CHP standındaki partililer ile tokalaştı. Bu esnada elini uzattığı genç kızlardan birinin tokalaşmak istememesi üzerine Hamza Dağ, "Bir şey olmaz merak etmeyin. Kimse size kızamaz" karşılığını verdi.

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken CHP'nin kalesi olarak tabir edilen İzmir'de seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı'nın adayı Hamza Dağ, son olarak CHP standındaki partililerle tokalaştı. Bu esnada stantta broşür dağıtan gençlerden biri kendisine elini uzatan Hamza Dağ ile tokalaşmak istemedi.

"KİMSE SİZE KIZAMAZ"

Büyük bir siyasi olgunlukla genç kıza yaklaşan Hamza Dağ, "Bir şey olmaz merak etmeyin. Kimse size kızamaz" diyerek elini uzatıp uzatmamakta çekimser kalan genç kızla tokalaştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

AK Parti İzmir Yaşam Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

F G:

helal olsun hamza beye nazik adammis el vermemek kabalik sorsan birde okumus ögrencidir

548
180
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

sence başka zaman o kıza elini uzatır mıydı:)))

yanıt313
yanıt381
Alper:

Tokalaşmanın tarihteki çıkış nedeni, düşman safların diyalog için bir araya geldiklerinde birbirlerinin elini tutarak, o elin kılıca uzanmasını engellemek içindir. Yoksa dostluk, kardeşlik nişanesi için değil, olası kalleşliği önlemek için.

yanıt62
yanıt106
Yorumcu Davut :

@alper hamza dağ doğru yapmış o zaman.

yanıt118
yanıt15
gökhan eker:

Başka bir zaman olsa o kıza elini uzatır mıydı 35 tane çakarlı aracıyla bizim paramızla bize caka satarken.

yanıt57
yanıt112
Şerif Ali:

Eğitim ve bilinç sevyesi gelişmiş İzmir de seçilme şansı olduğunu düşünüyor mu acaba?

62
260
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

eğitim ve bilinç seviyesi yüksek olsa kazanma ihtimali olurdu. ama sığ fikirli, dar görüşlü insanlar oy verdiği partiyi kolay değiştirmezler. Bkz. "gerekirse ok içinde yaşayalım ama başımızda chp olsun" diyen izmirliler.

yanıt281
yanıt40
halit kaktüs:

O genç kız o kadar korkuyor ki üzülüyorum onun adına. Etrafa bakıyor elimi uzatsam mı uzatmasam mı diye. Karşısında bir uzaylı olduğunu düşünüyor sanırım. Çevresinde Hamza DAĞ'ın partisinden tanıdığı kişiler yok sanırım. İzmir'in üstünde muhalefet tarafından korkunç bir baskı var. Halk CHP dışında başka birine oy verirsem çok günaha gireceğim diye korkuyor. Korkmayın ey güzel insanlar uzatılan o eli sımsıkı tutun ki, kimse size bir şey yapamasın..

182
53
yanıtYanıtla
Quantum:

Hamza bey bi nezakette bulunmuş eyvallah ama karşısındakininde eminim tokalaşmamak için kendince geçerli sebepleri vardır. Yıllardır muhalefete ve izmirlilere söylenenler öyle unutulucak şeyler değil

58
164
yanıtYanıtla
F G:

tabiiki dogru yapmis hamza bey el uzatmak baska uzanan eli tutmamak cok baska biseydir bir sürü bos yarumlar yaziyolar yok baska zaman uzatirmiydi falan diye kardesim uzanan eli tutarsin uzanmaya ele bisey diyemezsin bitti

yanıt2
yanıt1
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title