Haberler

Chp'li Bozoğlu 12 Haziran Yeni Bir Başlangıç Günü Olacaktır

Güncelleme:

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Turgay Bozoğlu, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Eski Üyesi İsmail Aktaş Ve Av.Sevda Erdan Kılıç Tarafından Organize Edilen Kahvaltıda yaklaşık 500 Kişiyle Buluştu

Chp izmir 1. Bölge milletvekili adayı dr. Turgay bozoğlu, buca kaynaklar'da chp izmir il yönetim kurulu eski üyesi ismail aktaş ve av. Sevda erdan kılıç tarafından organize edilen kahvaltıda aralarında muhtarların, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşları yöneticilerin de bulunduğu yaklaşık 500 kişiyle buluştu. Bozoğlu, 12 Haziran yeni bir başlangıç günü olacaktır. 12 Haziran'da halkın iktidarını kuracağız' dedi.

CHP'li Bozoğlu, Muhtarlar ve STK Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

CHP'li aday Bozoğlu, Muhtarlara ve Sivil Toplum Kuruluşları yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmasında, Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde CHP'nin tek başına iktidara geleceğini belirterek, ''CHP iktidarıyla artık yeni bir dönem başlayacaktır. Bizim iktidarımız halkın iktidarı olacaktır. O nedenle hiçbir vatandaşımız aç ve açıkta kalmayacak. Biz halkımıza 41 söz verdik. Bu sözlerimizi iktidara geldiğimizde hemen gerçekleştireceğiz. Aile sigortasıyla açlığı da, yoksulluğu da bitireceğiz. İşsizliği de istihdama yönelik hazırladığımız projelerle biz çözeceğiz'' dedi.

7'den 77'ye Kadar Herkes AKP'den Kurtulmak İstiyor

Seçim çalışması kapsamında gitmediği yer, sıkmadığı el kalmadığını belirten Bozoğlu, 'Gittiğimiz her yerde 7'den 77'ye kadar herkes AKP iktidarından kurtulmak istiyor. Her yerde gördüm ki; CHP'nin iktidara gelmesini isteyen yoğun bir halk desteği var. 12 Haziran'da AKP iktidarını halkımızın oylarıyla sandığa gömeceğiz. 12 Haziran yeni bir başlangıç günü olacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın'' diye konuştu.

CHP İktidarına Sayılı Saatler Kaldı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarına sayılı saatlerin kaldığını kaydeden Dr. Turgay Bozoğlu, 'Hazırlanan projelerle halkın yaşam kalitesini ve refah düzeyini yükselteceğiz. İktidarımızda yolsuzluğa, yoksulluğa, işsizliğe ve gelir dağılımındaki eşitsizliğe dur diyeceğiz. Bizim iktidarımız eşitlikçi ve özgürlükçü olacak. Biz yandaşı değil, vatandaşı koruyacağız. Bizim iktidarımızda yoksulluk ve işsizlik kader olmayacak' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title