Haberler

CHP'nin İzmir adayı belli gibi! Özgür Özel, Cemil Tugay ile görüştü: Sizi tek isim olarak MYK'ya götüreceğiz

Güncelleme:

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayıyla ilgili siyaset kulislerini hareketlendiren sıcak bir gelişme yaşandı. Kulislerde yer alan gelişmeye göre CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi'nde görüştüğü İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve halihazırda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'a, "İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığınızı uygun gördük. Sizi tek isim olarak MYK'ya götüreceğiz. Burada onaylanırsanız Parti Meclisi'nde karara bağlayacağız." dedi.

CHP'nin yaklaşan yerel seçimler için İzmir adayı hala belli olmamışken siyaset kulislerini hareketlendiren bir gelişme yaşandı. Kulislerde yer alan iddiaya göre CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi'nde görüştüğü Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'a "İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığınızı uygun gördük." dedi.

ÖZEL, CEMİL TUGAY İLE GÖRÜŞTÜ

Gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP'nin İzmir adayıyla ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisini paylaştı. Saymaz, CHP lideri Özel'i, CHP Genel Merkezi'nde görüştüğü Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'a "İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığınızı uygun gördük. Sizi tek isim olarak MYK'ya götüreceğiz. Burada onaylanırsanız Parti Meclisi'nde karar bağlayacağız." dediğini yazdı.

CHP, İzmir adayı olarak Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı düşünüyorKarşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay

TUNÇ SOYER PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Öte yandan önceki gün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İzmir üzerinden yürütülen polemiklerin asıl maksadı, Türkiye'de güçlü muhalefeti bölmek, zayıflatmaktır. Tabanda mümkün olan en güçlü işbirliklerini yaratmak ve tabanın sesine kulak vermek mecburiyetindeyiz. Toplumsal muhalefeti büyütmek için mücadeleye devam edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

CEMİL TUGAY KİMDİR?

Öğretmen bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğu olarak, 1967 yılında babasının mecburi hizmeti sırasında Van'da dünyaya geldi. İzmir İnönü Lisesi'nin ortaokul bölümünden 1980 yılında, lise bölümünden ise 1983 yılında mezun oldu. 1989 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Çorum ve Tire'de 4 yıl pratisyen hekimlik yaptı.

1993-2000 yılları arasında Plastik Cerrahi ihtisası yaptı, 2000 yılında ise İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman doktorluğunu aldı. 1997'de ABD, Cleveland Clinic'te 1 yıl araştırmacı doktor olarak çalıştı. Uzman olduktan sonra 2001-2005 yılları arasında Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde, 2005-2009 yılları arasında da İzmir Çiğli Kent Hastanesi'nde Plastik Cerrahi uzmanı olarak görev yaptı.

2009 yılında Karşıyaka'da serbest hekimlik yapmaya başladı ve bir süredir Alsancak'ta faaliyet gösteren muayenehanesini, belediye başkanı seçilmesinin ardından kapattı. Evli, 2'si kız biri erkek, üniversite, lise ve ilkokulda öğrenim görmekte olan 3 çocuğu bulunan Tugay, İngilizce ve Fransızca konuşuyor.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İzmir Büyükşehir Belediyesi Cemil Tugay Karşıyaka Siyaset İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

Bordo Bere:

BU KILICDAROGLUNDANDAN BETER

126
49
yanıtYanıtla
Merdan:

Bu acemi çocuktan bir cacık olmaz.

yanıt7
yanıt3
Mustafa TekkaleMMM:

Cemil Tugay oldukça kaliteli. Bence İzmir için çok iyi olacak.

53
83
yanıtYanıtla
halit kaktüs:

Nasıl olsa terlikte koysalar seçecekler!!

103
15
yanıtYanıtla
esrefpasali:

o secimlere daha cok var, bu belediye secimi...

yanıt3
yanıt9
Hakan:

Özgür Özel Türkiye'nin en dürüst siyasetçisi.

21
80
yanıtYanıtla
Can:

Murat kurum kesin alır

67
34
yanıtYanıtla
esrefpasali:

izmiri asla, kuruma vermeyiz ;D;D;D

yanıt0
yanıt0
baybars ulu:

bu sefer izmir' i de kaybedeceksiniz galiba

63
31
yanıtYanıtla
Ozlem Tanriverdi:

İzmirde ismin hiç önemi yok. Herhangi biri CHP den kazanabilir.

64
12
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title