Haberler

CHP Hatay İl Başkanlığı önünde partililer Lütfü Savaş'a destek için toplandı

Güncelleme:

Yeniden aday gösterilmesi büyük tartışma yaratan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın CHP lideri Özgür Özel ile yapacağı görüşme öncesi partililer CHP Hatay İl Başkanlığı önünde toplanarak Savaş'a destek açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Hatay tartışması sürüyor. CHP lideri Özgür Özel, yeniden adaylığı tartışma konusu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'la bir görüşme gerçekleştirdi. Özel, görüşme öncesinde yaptığı açıklamada, Savaş ile Hatay özelinde yapılan son anketi ele alacaklarını söylerken partililer de CHP Hatay İl Başkanlığı önünde toplanarak Savaş'a destek açıklamasında bulundu.

CHP Hatay İl Başkanlığı önünde partililer Lütfü Savaş'a destek için toplandı

ÖZEL, ANKET SONUÇLARINI ÖNÜNE KOYDU

CHP'de Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için düğümün bugün çözülmesi bekleniyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay için değişiklik sinyali verirken, CHP Genel Merkezi'nde dikkat çeken bir görüşme gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Saat 10.40'ta başlayan görüşmede, Lütfü Savaş'ın önüne son yapılan anketin sonucunun konuldu. Görüşmede, adaylığının değişmesi için Lütfü Savaş'ı kırmadan ikna etmenin yollarının arandı.

"BİR ALTERNATİF GELİŞTİRECEĞİZ"

Savaş ile görüşmesi öncesi bir açıklama yapan CHP lideri Özel, yaptırdıkları anketlere atıfta bulunarak Savaş'ın adaylığının geri çekileceğinin sinyalini verdi. Özel, "Anketler, Hatay'ın sesini duymazsak sıkıntıya girdiğimizi gösteriyor. Bir alternatif geliştireceğiz" dedi.

İL VE İLÇE BAŞKANLARINDAN SAVAŞ'A DESTEK

CHP Hatay il ve ilçe başkanları, Lütfü Savaş'a destek için CHP Genel Merkezi'ne geldi. AK Parti, MHP ve İYİ Parti tabanından oy alabilecek tek ismin Savaş olduğunu belirten başkanlar, Savaş'ın adaylıktan çekilmesi halinde eylem düzenleyeceklerini kaydetti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Lütfü Savaş Hatay Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

duyarlı vatandaş:

Ülkede muhalefet sıkıntısı 20 yıldır var. İktidar bunlar sayesinde ayakta. MECBUREN İKTİDARA OY VERİYORUZ!!!

214
97
yanıtYanıtla
Hakan:

Asıl sıkıntı anti demokratik hükümet.

yanıt19
yanıt54
Ahmet Melih ALEMDAR:

Çok duyarlısın bravo ! Mecburen yaşamaya devam et

yanıt100
yanıt90
Hikmet Cakir:

bi öyle bi böyle hayret bir sey

175
5
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

chp hatayı neden istesinki yıkılmış bir kent neden o sorumluluğu alsınki onun için bu lütfü denen hatay düşmanını tekrardan aday gösterdiler bütün sorumluluğu işi enkazı akp ye bırakmak

124
30
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

katiline aşık ahmaklar

137
15
yanıtYanıtla
mehmet:

AKP ye 22 yıldır oy verenler gibi.

yanıt20
yanıt21
birgörüş:

Atatürk ün partisi oylar garanti!?

127
22
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

agaların yemlikleri gidiyiiiii:))ondandır dertleri

71
5
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

haksızsın

yanıt3
yanıt13
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title