Haberler

CHP Genel Sekreteri Tamaylıgil Açıklaması

"İktidardan gitme korkularına baskı, tehdit ve haddini aşan kelimelerle çare arayanlar, demokrasi, hak ve özgürlüklerin kararlı savunucusu Kılıçdaroğlu’ndan yükselen toplumsal sesi duymaktan rahatsız olurlar"

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, iktidardan gitme korkularına baskı, tehdit ve haddini aşan kelimelerle çare arayanların, demokrasi, hak ve özgürlüklerin kararlı savunucusu Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yükselen toplumsal sesi duymaktan rahatsız olduklarını ifade etti.

Tamaylıgil, yaptığı yazılı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerini değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu'na yönelik kullandığı "yazıklar olsun" ifadesinin, "Eroğlu'nun da köşeye sıkışan diğer AK Partililer gibi CHP'ye ve CHP liderine saldırma kervanına katılımını gösterdiğini" savunan Tamalıgil, şunları kaydetti:

"Akıl baştan gidince dilin freni boşalırmış. AKP'nin bakanları da yöneticileri de freni boşalmış dilleriyle saldırganlıklarını sürdürüyorlar. İçlerine yerleşmiş iktidardan gitme korkularına baskı, tehdit ve haddini aşan kelimelerle çare arayanlar, elbette demokrasi, hak ve özgürlüklerin kararlı savunucusu Kılıçdaroğlu'ndan yükselen toplumsal bir sesi duymaktan rahatsız olurlar." - Ankara

Kaynak: AA / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Bihlun Tamaylıgil Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title