Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: DEM Parti ile herhangi bir ittifak yok

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı canlı yayında, "DEM Parti ile CHP arasında ittifak var mı?" sorusuna yanıt verdi. Özel, "Bunu kaç kere söylesin CHP. Bu CHP'nin tek başına girdiği bir seçim. Herhangi bir ittifak yok. Ne onların bize kayıtsız şartsız desteği söz konusu ne bizim onlara desteğimiz var. DEM'le imza, yazı, protokol yok böyle bir şey. Kandille anlaşmaya çalışanların, resmi heyet yollayanların geçmişte yaptıkları ortada." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı canlı yayında, "DEM Parti ile CHP arasında ittifak var mı?" sorusuna, "Bunu kaç kere söylesin CHP. Bu CHP'nin tek başına girdiği bir seçim. Herhangi bir ittifak yok. Ne onların bize kayıtsız şartsız desteği söz konusu ne bizim onlara desteğimiz var. DEM'le imza, yazı, protokol yok böyle bir şey. Kandille anlaşmaya çalışanların, resmi heyet yollayanların geçmişte yaptıkları ortada." yanıtını verdi.

DEM PARTİ İLE CHP ARASINDA İTTİFAK VAR MI?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tv100 canlı yayınında yerel seçimler öncesi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP lideri Özel, "DEM Parti ile CHP arasında ittifak var mı?" sorusuna da yanıt verdi.

"BU CHP'NİN TEK BAŞINA GİRDİĞİ BİR SEÇİM"

Özel, CHP'nin yerel seçimlere tek başına girdiğini belirterek şunları söyledi: "Bunu kaç kere söylesin CHP. Bu CHP'nin tek başına girdiği bir seçim. Herhangi bir ittifak yok. Bu seçim çok özel bir seçim. Yeni bir denklem var. Millet İttifakını kurduğumuz partilerle birlikte değiliz. Millet İttifakını oluşturan seçmen bir yere gitmedi. Kimse bize mecbur değil, herkesten oy istiyoruz.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: DEM Parti ile herhangi bir ittifak yokCHP Genel Başkanı Özgür Özel

"DEM'DEN ÇOK FARKLI AÇIKLAMALAR DUYDUĞUMUZ OLUYOR"

Seçmenin temel itirazları duruyor. Şimdi kent uzlaşısı, DEM'in kent uzlaşısı yorumu 'Biz kimseyle anlaşmayacağız, kendi adayımızı çıkaracağız. Kazanamayacağımız yerlerde aday olarak oy verebileceğimiz kişileri destekleyeceğiz' şeklinde... DEM'den çok farklı açıklamalar duyduğumuz oluyor.

"NE ONLARIN BİZE NE BİZİM ONLARA DESTEĞİMİZ VAR"

Ne onların bize kayıtsız şartsız desteği söz konusu ne bizim onlara desteğimiz var. DEM'le imza, yazı, protokol yok böyle bir şey. Kandille anlaşmaya çalışanların, resmi heyet yollayanların geçmişte yaptıkları ortada. Öcalan ile Tuncelili bir akademisyeni görüştürüp, aldığı mektubu Taksim'in ortasında okuttular mı okutmadılar mı? DEM bir şeytan ise DEM'i kapatsınlar bütün herkes bilsin. Meclis'te arka odalarda bizim kurduğumuzdan daha samimi ilişkiler kuruyorlar."

Kaynak: Haberler.com / Politika

DEM Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE!
500

Yorumlar (19)

Revolver:

chp nin kandille biraya geldiği bir algı, ama akp nin bir araya geldiği devletin televizyonunda canlı yayınlanan bir gerçek...

112
173
yanıtYanıtla
Vatansever:

Güzel ironiydi

yanıt11
yanıt3
Vatansever:

Bu ülkede çözüm süreci adı altında Evet görüşmeler oldu ama bu devletin pkk yi cok sevdiginden degil tamelamen teröru bitirmek icin yapılmıs bir hamleydifarklı bir strateji uyguladı buda sonuç vermedi..devlet şuanda anladığı dilden konuşuyor

yanıt16
yanıt5
Zübeyir Kıvrak:

GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ YUTTUK BİZDE...

180
67
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

istersen yutma, elinde reçetenmi var,mecbur yuttururlar

yanıt37
yanıt91
Elcabbar:

Turan garga onu chp liler için söylüyor..her zamanki gibi yutarlar

yanıt2
yanıt0
halit kaktüs:

İttifak yok kent uzlaşısı var tabi yersen.

165
34
yanıtYanıtla
Metin Öge:

Anlat anlat heyacanlı oluyor. İnsanların gözüne bakarak yalan söylemek nedir ya

144
47
yanıtYanıtla
Mutlu Sutcu:

Yalanın batsın

129
39
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

sorunun hiç bir özelliğide yok,soruda mantıksız,soran gazeteci nerede yaşıyor acaba,istanbuldan haberimi yok,yoksa yağcılıkmı yapıyor,

62
30
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title