Haberler

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu adaylıktan çekildi

Güncelleme:

CHP'nin Edirne Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Şükrü Ciravoğlu, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı. Ciravoğlu, rahatsızlığı nedeniyle arayan CHP lideri Özgür Özel'in kendisine adaylıktan çekilmesinin iyi olacağını söylediğini belirtti. Ciracoğlu'nun yerine ön seçimde ikinci sırada yer alan avukat Filiz Gencan Akın, CHP'nin Edirne'de yeni belediye başkan adayı oldu.

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen, genel başkan Özgür Özel'in Ankara'daki aday tanıtım toplantısında sahnede elini kaldırdığı Şükrü Ciravoğlu, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı. Ciravoğlu, kendisine "geçmiş olsun" demek için arayan CHP lideri Özgür Özel'in için "Çekilmemin iyi olacağını belirtti." şeklinde konuştu.

ADAYLIĞI SONRASI TEKRAR RAHATSIZLANDI

Edirne'de 5 Şubat'ta yapılan ön seçimden ilk sırada çıkan eczacı Şükrü Ciravoğlu, partisi CHP'nin Edirne Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Ciravoğlu, ön seçimden 1 hafta sonra mide bulantısı ve düşük tansiyon şikayetiyle Edirne Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ciravoğlu'nun burada yapılan anjiyosunda kalp damarlarından birinde tıkanıklık tespit edilip, operasyona alındı. Tıkalı damarı açılıp stent takılan Ciravoğlu, operasyondan 2 gün sonra taburcu edilip saha çalışmalarına başladı. Geçen pazar CHP'nin Ankara Spor Salonu'nda yapılan aday tanıtım toplantısında genel başkan Özgür Özel'in Edirne Belediye Başkan adayı olarak tanıttığı Şükrü Ciravoğlu, dün yeniden ritim bozukluğu şikayetiyle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne başvurdu. Doktorların, bir süre tedavi altında kalıp, ritim bozukluğu tedavisi olması gerektiğini belirttiği Ciravoğlu, bugün sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildi.

"GENEL BAŞKAN ARADI, ÇEKİLMEMİN İYİ OLACAĞINI BELİRTTİ"

Civaroğlu, "Genel başkan 'geçmiş olsun' dilemek için aradı. Hastalığımdan dolayı seçim çalışmalarında geride kaldığımızı söyledi. Çekilmemin iyi olacağını belirtti. Ben de bunun üzerine adaylıktan çekildiğime dair dilekçeyi verdim" dedi.

Ciravoğlu, adaylıktan çekildiğine yönelik belgeyi imzalayıp CHP ilçe başkanlığı aracılığıyla ilçe seçim kuruluna iletti. Öte yandan Ciravoğlu'nun yerine, ön seçimde ikinci sırada en çok oyu alan avukat Filiz Gencan Akın Edirne Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Edirne 3.Sayfa Sağlık Yaşam Politika Haberler

500

Yorumlar (17)

Benim Kkk:

Akp yi vursa vursa chp yere vurur o yuzden kayitsiz sartsiz chp

44
229
yanıtYanıtla
Aziz Dağ:

CHP Bu ülkeye verdiği Zararlardan dolayı bu Halk kesinlikle başa getirmez Siyasi görüşünüz hedefinde sadece AK PARTİ yi düşürmek varsa çok yazık Gerçek hedefiniz CHP nin bu ülkeye sunacağı Yaralrlı projeler olsun

yanıt3
yanıt0
Bidüşün:

Kakaka fazla dem lenmek yaramıyor size, ayık gezin ayııık

yanıt7
yanıt1
özen66:

100 yıldır ıkdıdar olamamış mılletın partısınımı yere vuracak.

yanıt15
yanıt7
Bidüşün:

Daha içinde anlaşamayan, birbirini sırtından vuran, ıphone telefona, 100 dolara genel başlan deviren bir kadronun bu ülkeye ne hayrı olacak, Allah aşkına biri açıkşasın bana, takım tutar gibi parti tutulmaz koyun gibi tıpış tıpış gidip oy vermeyin sevgili chp li arkadaşlar

122
30
yanıtYanıtla
Ali Tokgönül:

Bidüşün , Senin anlamadığın " Tıpış, tıpış " kimin gittiği . CHP liler mi yoksa AKP liler mi ? İkincisi , demokrasiyi ve" egemenliğin kayıtsız şartsız millette" olduğunu anlayamadığından kaynaklanıyor . " Bir kişi daima doğru söyler " mantığıyla hadi onun peşine gidelim , CHP de olmadığından sana tuhaf geliyor ... Bidüşün istersen !

yanıt23
yanıt66
Bidüşün:

Ali kardeş masal anlatma gündemi takip et, tıpış tıpış gidip chp ye oy vereceksiniz diyen zat ben değilim kemal dedeniz, demokrasinin sadece dem i sizde

yanıt3
yanıt0
Abdullah Deyerli:

Aslında önemli olmayan haberleri sadece o şehrin yerell haberlerinde yayınlanması gerek .bir haber değeri yok

81
28
yanıtYanıtla
Turkuaz TV:

Özgür Özel, 2. Kılıçdaroğlu olma yolunda hızla ilerliyor. O koltuğa geçene mi bir şeyler oluyor anlamıyorum ki :)))

83
13
yanıtYanıtla
Bidüşün:

Kardeş suç koltukda değil, bunları o koltuklara oturtanlarda, kısacası tencere kapak misali, bunların hepsi aynı model,

yanıt33
yanıt3
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title