Haberler

CHP'de Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığı Mansur Yavaş'ı kızdırdı

Güncelleme:

CHP'de "Behzat Ç" rolüyle tanınan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesine Mansur Yavaş karşı çıktı. İstediği ismin Etimesgut Belediye Başkanlığı adaylığına gösterilmemesine kızan Yavaş'ın bu konuda kesin tavır koyup kendisinin de aday olmayabileceği ifade ediliyor.

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi CHP'de kriz çıkardı. İstediği ismin aday gösterilmemesine kızan Yavaş'ın bu konuda kesin bir tavır koyacağı ve istediği olmaz ise kendisinin de adaylıktan çekilebileceği iddia ediliyor.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı gösterme kararı aldı. CHP MYK'dan geçen karar Parti Meclisi'ne sunulacak.

CHP'de Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığı Mansur Yavaş'ı kızdırdı

BEŞİKÇİOĞLU'NUN ADAYLIĞI MANSUR YAVAŞ'I KIZDIRDI

Beşikçioğlu'nun Etimesgut'tan aday gösterilmesi nedeniyle CHP'de kriz çıktı. Gazeteci Saygı Öztürk, Mansur Yavaş'ın Etimesgut'tan istediği ismin aday gösterilmemesi üzerine Beşikçioğlu'nun adaylığını kızdığını dile getirdi.

Öztürk, "Mansur Bey'in bu gelişmeler üzerine kesin bir tavır ortaya koyup bu durumda kendisinin de aday olmayabileceğini ifade ettiğini öğrendik. Şu anda Ankara'da çok önemli bir sorun çıktığını ifade edebiliriz CHP'de." dedi.

CHP'de Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığı Mansur Yavaş'ı kızdırdı

MANSUR YAVAŞ ADAYLIKTAN ÇEKİLEBİLİR

Yavaş'ın İyi Parti'den istifa eden Mesut Özarslan'ın Etimesgut'tan aday gösterilmesini istediği ancak bunun gerçekleşmemesi üzerine kendisinin de adaylıktan çekilebileceği iddia ediliyor.

ÖZGÜR ÖZEL: MANSUR BEY'İN HOŞUNA GİTMİŞTİ, İTİRAZ EDECEĞİ BİR ŞEY YOK

Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MYK sonrasında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mansur Yavaş'ın itiraz ettiği iddiasına ilişkin soruya yanıt veren Özel, "Mansur Bey ile fikrimi paylaştığımda hoşuna gitmişti. Hala hoşuna gittiğini ümit ediyorum. İtiraz edeceği bir şey yok. Gücüne güç katacaktır. Orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Belediye Başkanlığı Erdal Beşikçioğlu Mansur Yavaş Ankara Magazin Politika Haberler

500

Yorumlar (30)

Necmettin Yılmaz:

Hani lan yalakadan sanatçı olmazdı

429
94
yanıtYanıtla
TEK YOL:

Yalakalik yapmıyor ki ne yalakaligini gördün adamın .

yanıt120
yanıt245
Bidüşün:

Bu Değişim bünyeye zarar verir; ekrem tiyatrocu, erdal belediyeci

yanıt46
yanıt10
mehmet:

sanatcıdan, mankende, futbolcudan devlet adamı olmaaazzzz. daha önce görülmüşlüğü çok. olmaz.

304
46
yanıtYanıtla
esrefpasali:

sizin bir is yeriniz olsa, isten anlamayan konuyla ilgisi / deneyimi olmayan adami ise alirmisiniz, ben almam,,,

306
16
yanıtYanıtla
Seko Seko:

Bu adamdan olmaz böyle işlere bilgili birikimli bu işlere kafa yormuş insanlar gerekiyor bu adamı ne zaman izlesem barlarda içiyordu

256
28
yanıtYanıtla
Hakan Celik:

Belediyecilik liyakat işidir.Koskoca başkent bir filimciye,yapımcıya verilmeyecek kadar mühimdir.Ekmeği ekmekçiye ver, bir ekmek de üste ver diye bir atasözümüz var

173
26
yanıtYanıtla
Haydar senkal:

Dedikodu baska birsey degil.

107
90
yanıtYanıtla
İsmail TAŞ:

Bence olsun. Vali filmindeki gibi görev yapacaksa belki bazı şeylerin düzelmesine öncü olur..

56
108
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

hayatınız film gerçekten uzak hayl dünyasında yaşıyorsunuz

yanıt31
yanıt4
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title