Haberler

CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner'den Projeler

Güncelleme:

CHP Çankaya Belediye Başkan adayı Hüseyin Can Güner, Ankara'da gazetecilerle iftar programında bir araya gelerek projelerini açıkladı. Güner, Çankaya Halk Lokantası uygulaması, kent festivalleri düzenleme, kreş sayısını artırma, öğrenci yurtları açma, emekli lokallerini artırma, sokak hayvanlarını kısırlaştırma gibi projeleri hayata geçirmeyi planladığını belirtti.

CHP Çankaya Belediye Başkan adayı Hüseyin Can Güner, "Benim genel başkanımızla siyaseten bir birlikteliğim, yol arkadaşlığım söz konusu. Çankaya gençlik kollarında siyasete başlayıp burada ilçe yöneticiliği yapmış bir gence kendisinin elbet bir güveni var. Büyük oranda bir uzlaşma sağlandı ve bununla adaylaştım." dedi.

Güner, Ankara'da gazetecilerle iftar programında bir araya geldi.

Göreve başlaması halinde ilk olarak "Çankaya Halk Lokantası" uygulamasını hayata geçireceklerini söyleyen Güner, Kızılay'ı ve Çankaya'yı canlandırmak için 12 ay boyunca kent festivalleri düzenleyeceklerini söyledi.

Çankaya'da mevcut 15 kreş bulunduğunu belirten Güner, 5 yılda "Ekolojik Kreş" ve "Gece Kreşi" gibi yeni örneklerle bu sayıyı 25'e çıkartmayı hedeflediklerini belirtti.

Güner, öğrencilerin barınma sorununu çözme noktasında en az 3 öğrenci yurdunu hizmete almayı planladıklarını anlattı.

Emeklilerin çok ciddi bir ekonomik zorluk içerisinde olduğunu aktaran Güner, emekli lokallerini artıracaklarını ve emekli kampüsü modelini hayata geçireceklerini anlattı.

Hukuka ve görev alanlarına uygun olarak sokak hayvanlarını kısırlaştıracaklarını ifade eden Güner, özel hayvan poliklinikleriyle iş birliği yaparak hızlı bir seferberlik başlatacaklarını söyledi.

"Büyük oranda bir konsensüs sağlandı"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yakınlığı sebebiyle aday yapıldığına ilişkin eleştirilere yanıt veren Güner, "Benim genel başkanımızla siyaseten bir birlikteliğim, yol arkadaşlığım söz konusu. Çankaya gençlik kollarında siyasete başlayıp burada ilçe yöneticiliği yapmış bir gence kendisinin elbet bir güveni var. Büyük oranda bir konsensüs sağlandı ve bununla adaylaştım." ifadelerini kullandı.

Genç bir aday olmanın avantaj olduğunu dile getiren Güner, "Geçtiğimiz dönem ittifaklı aldığımız oyu, bu dönem ittifaksız almayı hedefliyoruz. Tüm yurttaşlarımızdan sokakta destek görüyoruz ve yüksek bir oy oranı alacağımızı düşünüyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Hüseyin Can Can Güner Çankaya Ankara İftar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title