Haberler

CHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Mustafa Galip Özel Vatandaş Ziyaretlerini Sürdürüyor

Güncelleme:

Aydın'ın Bozdoğan ilçesine CHP'den Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Galip Özel, vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Özel, her mahallede vatandaşlarla buluşarak talepleri dinliyor ve beraber yönetmeye hazır olduğunu belirtiyor.

Aydın'ın Bozdoğan ilçesine CHP'den Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Galip Özel vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan adayı Özel, "Kimseyi dışlamadan ötekileştirmeden, beraber yönetmeye hazırım" dedi.

Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerinde CHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Galip Özel mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan adayı Özel, vatandaşlarla bir araya gelerek kapsamlı görüşmeler gerçekleştiriyor. Ziyaretlerinde vatandaşla buluşan Başkan Galip Özel Bozdoğan'ın her mahallesini ziyaret ederek öncelikli taleplerini dinleyip, istek ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor.

Yazıkent Mahallesi'nde vatandaşlarla görüşüp sohbet eden Mustafa Galip Özel "Gönül belediyeciliği diyerek göreve gelenler gönlü kırılmadık vatandaş bırakmadılar. Vatandaştan kopuk bir yönetim ile karşı karşıya kaldık. Bırakın vatandaşın derdine derman olmayı muhtarlar bile derdini anlatamaz olmuş. İnşallah 1 Nisan'da bunlara bir son vereceğiz. Sizlerle beraber yöneteceğiz. Ben hazırım her zaman sizlerle beraber oldum olmaya da devam edeceğim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bozdoğan Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title