Haberler

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncelleme:

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, seçim çalışmaları kapsamında Mumcular'da esnaf ziyareti yaptı ve açılışlara katıldı. Mandalinci, gelecek dönemde belediye anaokulları ve belediye kafelerin sayısını artırmayı planladıklarını belirtti.

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, 1 Nisan'dan itibaren Bodrum'da halkçı, sosyal demokrat belediyeciliğin başlayacağını söyledi.

Mandalinci, seçim çalışmaları kapsamında Mumcular'da esnaf ziyareti yaptı daha sonra Bodrum Belediyesi'nin Cevat Şakir Mahallesi'ndeki Anaokulu açılışı ve Akyarlar'daki Belediye Kafe açılışına katıldı.

Ekonomik şartları, verdiği okul öncesi çağdaş eğitimle öne çıkan belediye anaokulları ile vatandaşların sosyalleşmesini sağlayan belediye kafelerin önemine değinen Mandalinci, gelecek dönemde bu tür eğitim ve sosyal donatı alanlarının sayılarını artıracaklarını ifade etti.

Müsgebi Mahallesi Pazar yerinde kalabalığın katılımıyla gerçekleşen seçim mitinginde konuşan Mandalinci burada projeleri hakkında bilgi verdi.

Mitinge, CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, PM Üyesi Baran Bozoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras, CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title