Haberler

Hamza Dağ mı Cemil Tugay mı? İşte İzmir anketinden çıkan sonuç

Güncelleme:

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken CHP'nin kalesi olarak tabir edilen İzmir'de yapılan seçim anketinin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı. Ankete göre; CHP'nin adayı Cemil Tugay yüzde 45.5 ile ipi göğüslerken AK Parti'nin adayı Hamza Dağ yüzde 35.8'de kaldı.

31 Mart yerel seçimleri için son dönemece girilirken ASAL Araştırma, CHP'nin kalesi İzmir'de 2 bin kişi ile yaptığı araştırmanın sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

ARADAKİ FARK 10 PUAN

Ankete göre; CHP'nin adayı Cemil Tugay yüzde 45.5'lik kesimin desteğini alırken, AK Parti'nin adayı Hamza Dağ ise yüzde 35.8'de kaldı. İYİ Parti'nin adayı Ümit Özlale'nin 6.9 ile yarışa havlu attığı görülürken, DEM Parti'nin adayı Akın Birdal ise ankete katılanların yüzde 5.3'ünün desteğini alabildi.

  • %45.5 Cemil Tugay ~ CHP
  • %35,8 Hamza Dağ ~ AKP
  • %6,9Ümit Özlale ~ İYİP
  • %5,3Akın Birdal ~ DEM
  • %2,2Naşit Birgüvi ~ ZP
  • %1,2Cemil Arıkan ~ YRP

2019'DA FARK 20 PUANDI

2019 yerel seçimlerinde CHP'nin adayı yüzde 58.1, AK Parti'nin adayı ise yüzde 38.6'lık bir oy oranı almıştı. Aynı seçimde üçüncü sırada ise yüzde 1.1 ile Saadet Partisi yer almıştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Cemil Tugay AK Parti İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (68)

Hayri :

Aday falan önemli değil ülkeyi ortaçağ zihniyetine taşımaya çalışan iktidarın hiç bir adayı seçilmemeli

397
789
yanıtYanıtla
Şükrü:

Yontma taş devrine mi dönelim. :)))) hizmet olmasada olur, taş yontalım diyorsun. İzmir’de Allahtan ortaçağdan kalma lağım ve logar kapakları çıktı, tüm ülke olarak iptal edip tuvaleti ortadan kaldıralım. Meyhaneden çıkanlar gibi sokaklara şey edelim. Ne Avrupalı olabildiniz, ne müslüman. Ortalık malı gibi ortalıkta dolaşıp, çok bilmişlik yapmayın.

yanıt746
yanıt215
osman Öztürk:

Senin gibiler kendine bakacak.Ortaçağ zihniyeti sizin zihniyetiniz yanında çok daha uygar çok daha medeni kalır.Sizin derdiniz İslam'la.Ya saygı duyacaksınız ya da saygı duyacaksınız.Bu kadar kin ve düşmanlık Müslüman Türk'te olamaz.Haa Bu arada ne Ak partiye ne de başka bir partiye oy veriyorum.Kurulurken yanlış kurulmuş Bu çarpık düzen değişmediği sürece de hangi parti veya kişi gelirse gelsin bir şey değişmez.Ana siz terliğe oy vermeye devam edin.

yanıt410
yanıt104
MEHMET TEKEL:

Ortaçağ zihniyetinden kastın eğer İslam ise ölünce cesedini o mübarek camiye getirme çünkü istemediğin dine tabi değilsin

yanıt104
yanıt35
Bidüşün:

Hayri değişim şart diye bi tarafınızı yırtmayın ozaman,

yanıt136
yanıt29
t t:

Çöplükte yaşamaya alişmışsınız ne diyelim lağım kokulu çöplüğünde güle güle oturun doğu sizden daha meddeni daha temiz hayat sürüyor

yanıt122
yanıt40
Demir Acer:

Hayri: ve aynı kafada olan benzerleri benzerleri kurtuluş savaşında bodrumlarda saklanmış, karşı tarafa yüze memiş dedelerin torunlari inanin sizi yadirgamiyoruz.

yanıt40
yanıt7
BirVarmışBirYokmuş:

Sizib Çağdaş demokratik laik anlayışınızı görüyoruz. Filistin Gazze de? Moskovadaki saldırıda. Ortaçağ dediğin dönemde bile böyle büyük katliamlar olmadı.

yanıt17
yanıt3
Poyraz:

Sürpriz e hazır olun

188
84
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Sürpriz olmazsa da kendileri bilir.O zaman da layık oldukları şekilde yaşarlar

yanıt218
yanıt69
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title