Haberler

Çavuşoğlu: "Terörle Irkçı Akımlar Birbirini Tetikliyor"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu salona gelişi ve Cüneyt Zapsu karşılama - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun konuşması- Katılımcı detayları - Altın Fındık ödülü verilmesi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: (1)- "Bugün maalesef terörle ırkçı akımlar birbirini tetikliyor, birbirinden besleniyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu salona gelişi ve Cüneyt Zapsu karşılama - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun konuşması- Katılımcı detayları - Altın Fındık ödülü verilmesi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: (1)- "Bugün maalesef terörle ırkçı akımlar birbirini tetikliyor, birbirinden besleniyor. İkisiyle de mücadele etmek zorundayız"- "Son zamanlarda etrafımızdaki gelişmelerden dolayı bazı ülkelerde, Türkiye'nin ve Antalya'nın güvenilir bir ülke ve şehir olmadığı yönünde bir algı var. En son Japonya'daki dostlarımıza mektup yazmak zorunda kaldık. Bazı uyarıları da görüyoruz. Bunun da gerçekçi olmadığını vurgulamak istiyorum"- "Geçen sene sadece Antalya'ya 13 milyon turist geldi. Bu da Antalya'nın doğal güzellikleri, misafirlere sundukları imkanlar, tarihi eserler, kültürel miras, Antalya'nın ve Türkiye'nin çok güvenilir bir şehir ve ülke olmasından kaynaklanıyor" Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, terörle ırkçı akımların birbirini tetiklediğini ve birbirinden beslendiğini belirterek, "İkisiyle de mücadele etmek zorundayız" dedi.Bakan Çavuşoğlu, Uluslararası Kabuklu Yemiş ve Kuru Meyve Konseyi (INC) tarafından Antalya'nın Kemer ilçesinde bir otelde düzenlenen, 34. Dünya Kabuklu Yemiş ve Kuru Meyve Kongresi'ne katıldı.Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, Antalya'da kasım ayında G-20 Liderler Zirvesi'nin düzenleneceğini, 2016 yılında da kentin botanik EXPO'ya ev sahipliği yapacağını hatırlattı.Botanik EXPO'nun temasının çiçek ve çocuk olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, organizasyon vesilesiyle gelecek sene kente 6 ay içerisinde 8 milyon ziyaretçi beklediklerini söyledi. Antalya'nın dünyanın en fazla ziyaretçi çeken altıncı destinasyonu haline geldiğini, kente 13 yıl önce 3 milyon turist gelirken, 2014 yılında bu sayının 13 milyonu geçtiğini ifade eden Çavuşoğlu, "Esasen 13 sene önce tüm Türkiye'ye 13 milyon turist geliyordu. Geçen sene sadece Antalya'ya 13 milyon turist geldi. Bu da Antalya'nın doğal güzellikleri, misafirlere sundukları imkanlar, tarihi eserler, kültürel miras, Antalya'nın ve Türkiye'nin çok güvenilir bir şehir ve ülke olmasından kaynaklanıyor" diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Mevlüt Çavuşoğlu Cüneyd Zapsu Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title