Haberler

Çankırı'nın Dodurga beldesindeki seçimi AK Parti açık ara farkla kazandı

Güncelleme:

Çankırı Dodurga'da 8 yıl sonra yapılan belediye başkanı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti'nin adayı Hüseyin Kaşıkçı kazandı. Kaşıkçı 955 oy ile birinci olurken en yakın rakibi Yeniden Refah Partisi'nin adayı Hakan Kuşcu ise 47 oy aldı.

Çankırı'nın Orta ilçesinde 8 yıl sonra yeniden belde statüsünü kazanan Dodurga halkı bugün belediye başkanını seçmek için sandık başına gitti.

1411 SEÇMEN OY KULLANDI

Dodurga'daki bin 411 seçmen, Dodurga İlkokulu, belde yemekhanesi ve sağlık evinde kurulan 6 sandıkta saat 08.00'de oy kullanmaya başladı. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından oy sandıkları saat 17.00 itibari ile açılmaya başlandı.

8 ADAY BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN YARIŞTI

Seçimde belediye başkanlığı için AK Parti'den Hasan Hüseyin Kaşıkçı, Demokratik Sol Parti'den Namık Kaya, Demokrasi ve Atılım Partisi'nden Şerafettin Kaplan, Yeniden Refah Partisi'nden Hakan Kuşcu, Memleket Partisi'nden Osman Dede, Saadet Partisi'nden İbrahim Çolak, Adalet Partisi'nden Emine Yayla ve Türkiye Değişim Partisi'nden Kamil Erdoğdu yarıştı.

Çankırı'nın Dodurga beldesindeki seçimi AK Parti kazandı

AK PARTİ BÜYÜK FARKLA SEÇİMİ KAZANDI

Resmi olmayan sonuçlara göre Çankırı'nın Dodurga beldesindeki belediye seçimini Cumhur İttifakı'nın adayı AK Partili Hasan Hüseyin Kaşıkçı 955 oy toplayarak yüzde 87.2 oranla seçimi kazandı.

Diğer partilerin aldığı topladıkları oy ise şöyle:

  • Yeniden Refah Partisi: 47 oy (Yüzde 4.2)
  • Adalet Partisi: 23 oy (Yüzde 2.1)
  • Deva Partisi: 23 oy (Yüzde 2.1)
  • Memleket Partisi: 21 oy (Yüzde 1.9)
  • Saadet Partisi: 17 oy (Yüzde 1.6)
  • Türkiye Değişim Partisi: 14 oy (Yüzde 1.3)

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TEBRİK MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarının ardından tebrik mesajı yayımladı. Erdoğan, "Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga beldesinde yapılan seçimleri açık ara farkla, %87,02 ile kazanan AK Partimizi ve Cumhur İttifakı'mızı tebrik ediyor, sonuçların beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Dodurga halkına selam ve muhabbetlerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Çankırı'nın Dodurga beldesindeki seçimi AK Parti büyük farkla kazandı

Kaynak: Medya Ankara

Kaynak: Haberler.com / Politika

AK Parti Çankırı Dodurga Haberler

Bakmadan Geçme

Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var?
500

Yorumlar (7)

ali can:

reiss kazanacak yine

2
4
yanıtYanıtla
osmanlı:

1411 seçmeni olan bir beldede ana ve yavru muhalefet baştan havlu atıyor ve seçimlere girmiyor. Resmen kaçıyorlar.. Bundan güzel kamuoyu yoklaması mi olur. Birde bunlardan medet bekle...

3
2
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Belde seçimini bu kadar büyütmenin hiçbir anlamı yok. Biz seçimi bekliyoruz. Bursa mitingi neden iptal oldu, sakın sağlık sorunu falan demeyin.galiba belde seçimi size yeterli Bursa'yida kaybettiniz gibi.

2
0
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Pardon 1500 kişiyle yapılan anket :)

0
0
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Aha size 500 kişiyle yapılan anket :)

0
0
yanıtYanıtla
Abura Demirel:

yalan zerre inanmıyorum hep hile yapıyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Timur Han:

Chp ve iyi parti seçime girme gereği hissetmemiş demekki.. Gerçi onlar aday konusunda anlaşamamıştır.. Cb seçimlerinin sonucu olarak görün..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title