Haberler

Canan Kaftancıoğlu: Öcalan terör örgütü kurucusudur, Kılıçdaroğlu'nun serbest bırakma yetkisi yoktur

Güncelleme:

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Kaftancıoğlu, "Öcalan'ı serbest bırakacaklar' diye kara propaganda yaptılar. Kesinleşmiş bir cezası var mıdır, vardır. Şu an cezasını çekiyor mudur? Çekiyordur. Kemal Kılıçdaroğlu'nun serbest bırakma yetkisi yoktur, yapmaz da." ifadelerini kullandı.

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kalırken, partilerin ve liderlerin de 28 Mayıs için hazırlıkları sürüyor. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da bu sabah katıldığı canlı yayında hem seçimi değerlendirdi hem de 2. tur için önemli mesajlar verdi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN SERBEST BIRAKMA YETKİSİ DE YOK NİYETİ DE"

Sunucunun "Kılıçdaroğlu seçildiğinde terör örgütü elebaşı Öcalan serbest kalacak gibi bir söylem var, karşınıza bunu mu çıkarıyorlar?" sorusuna yanıt veren Kaftancıoğlu şunları söyledi: "'Öcalan'ı serbest bırakacaklar' diye kara propaganda yaptılar. Bunun gerçekliği yoktur. Osman Öcalan'ı televizyona çıkaran kimdi? Abdullah Öcalan terör örgütünün kurucusudur. Kesinleşmiş bir cezası var mıdır, vardır. Şu an cezasını çekiyor mudur? Çekiyordur. Kemal Kılıçdaroğlu'nun serbest bırakma yetkisi yoktur, niyeti de yoktur. Yapmaz da. Osman Öcalan'ı televizyona çıkaran kimdi? Onların iktidarda kalabilmek için yaptıklarını, biz kazanmak için yapmayacağız."

"KEMAL BEY KAZANACAK"

2. turla ilgili de konuşan Kaftancıoğlu, "Kemal Bey kazanacak ve kazanmak zorunda da. 28 Mayıs'taki seçimler Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin varlık ve yokluk seçimi olacak. Bizim vatandaşımıza ulaşacak örgütümüz, sınırlı medya kuruluşumuz var. Kurban Bayramı'nda 15 bin lira vereceğimiz bizim ona ulaştırmamamız için medya organları var." dedi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Canan Kaftancıoğlu Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (35)

Rafet Tan Özgür:

Yorum yapan arkadaşlar troll maaşlarınız yattımı ? chpnin ne zaman öcalanı serbest bırakıcaz diye bi cümlesi oldu. KK pkk suikastına uğrayan tek siyasi lider. Peşinden gittiklerinizin hangisi oğlunu askere göndermiş bi araştırın

297
678
yanıtYanıtla
Serkan Kaplan:

öcalanın serbest kalmasını istiyorsanız bana oy verin diyen kimdi ya ? ayrıca kimsenin bi maaş aldığı yok varsa bildiğin birşey erkek gibi git savcılığa ver mahkemeye bizde bilelim.

yanıt96
yanıt27
Hayrettin Ekinci:

ha selo ha apo ne fark eder. sen doğudaki hangi hdp milletvekilinin oğlunu askerde gördün. hepsi çocuklarını yurt dışına kaçırdılar. masal anlatmayın. biraz haber okuyun.

yanıt116
yanıt19
girilmez:

yok da hadi iyisin bi 5 sene daha trollük yaparsın seçilemeyince sizin sözleşmede uzar atm fareleri sizi bedava peynir var koşş

yanıt35
yanıt55
Tamer Arabacı:

Ne diyecekti ya Çıkarılacak mı diyecekti. Foxun sorusu bile maksatlı. Peki niye sormuyorsunuz Selo, kavala çıkacak mı diye. Onların kesinleşmiş cezaları yok mu İçerideki fetocuların giyilmiş hükümleri yok mu Ama onları affedip çıkartacağız diyorsunuz. Biz salak mıyız

457
96
yanıtYanıtla
Halil yılmaz:

Selahattin Demirtaş’ı niye sormuyorsun fox tv ? Osman Kavala’yı niye sormuyorsun? KHK ile işten çıkarılan fetöcüleri pkk lıları niye sormuyorsun. Kılıçdaroğlu Amerika ne diyorsa aynısını söylüyor

423
81
yanıtYanıtla
Ömer Mergan:

elindeki kağıt ile çok doğru kendi cümleleri değil kağıttan okuyor

yanıt127
yanıt13
Mustafa Usta:

Milletin bu yalanlara karnı tok.Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalışma.

362
109
yanıtYanıtla
Selim Yapıcı:

Ne alakası var müslüman mahallesinde salyangoz satmayla. Chp'nin tek bir yerde terör örgütü elebaşı Öcalanı serbest bırakmayla ilgili bir konuşması yok. Koyunluk yapacağına biraz araştır istersen A haber izlemeye ara ver biraz.

yanıt43
yanıt131
Burak Bayhan:

DÜMENLER BİRMİLYON OLMUŞ YİNE. BU KADIN ALLAH 1 DESE ŞÜPHE ETMEYE BAŞLARIM.

309
160
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title