Haberler

Canan Kaftancıoğlu anma programına gitti, "Erbakan'ı ıslıklarım" paylaşımı yeniden gündem oldu

Güncelleme:

Eski başbakan Necmettin Erbakan, vefatının 11. yıl dönümünde dün Saadet Partisi tarafından düzenlenen etkinlikte anıldı. Programa CHP, HDP, İYİ Parti ve diğer muhalefet partilerinden katılım oldu. Ön sırada oturan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yıllar önce attığı "Erbakan'ı ıslıklamıştık. Bugün de aynı şeyi yaparım gibi." yazdığı paylaşım yeniden gündem oldu.

Eski başbakanlardan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 11. yılı dolayısıyla Saadet Partisi tarafından "Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma ve Anlama Programı" düzenlendi. "Erbakan Haftası" kapsamında Haliç Kongre Merkezi'nde "Adil Devlet ve İnsanca Yaşam" temasıyla gerçekleştirilen anma programı, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bu yıl Erbakan Haftası etkinliklerinin ana temasının, "Adil Devlet ve İnsanca Yaşam" olarak belirlendiğini söyledi

MUHALEFET ANMA ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Altı muhalefet partisi de Erbakan'ı anma töreninde bir araya geldi. Saadet Partisi'nin davetiyle gerçekleşen etkinlikte, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun en önde oturması dikkat çekti. Saadet Partisi'nin düzenlediği anma etkinliğine yuvarlak masa toplantısında bir araya gelen altı muhalefet partisinin temsilcilerinin yanı sıra HDP'li isimler de katıldı.

"ERBAKAN'I ISLIKLARIM"

Öte yandan ön sıralarda oturan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Erbakan'ın vefatından 1 gün sonra 1 Mart 2011 tarihinde Twitter hesabından yaptığı paylaşım yeniden gündem oldu. Kaftancıoğlu o paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Erbakan 95 yılı üniversite mezuniyet törenimize katılmıştı, yeğeninin diplomasını vermek üzere. Çoğumuz ıslıklamıştık. Bugün de aynı şeyi yaparım gibi."

Canan Kaftancıoğlu anma programına gitti, 'Erbakan'ı ıslıklarım' paylaşımı yeniden gündem oldu

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Canan Kaftancıoğlu Necmettin Erbakan Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (6)

Hsn:

Bunlardan korkulur iktidar umuduyla yapmayacakları şey yok

63
7
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Vay be, iktidar olma hevesinde olanlar neler neler yapıyorlar :) bir de bunları savunan, destekleyen bir güruh var maalesef :) geçen ne demişti birisi bana? "olsun biz yine de sizi seviyoruz" :) ben sizi sevmiyoruuum :D hamit emice gel kurtar şu ablayı bu eziyetten hadi :)

48
10
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

gelde inan bunlara işte

50
6
yanıtYanıtla
kerem can:

İbb başkanını cagirsaydiniz Kur'an okurdu????????

39
7
yanıtYanıtla
Süleyman Tekeli:

onların oraya çağrılması sıkıntı zaten ey saadetliler merhun erbakan hoconın kemikleri sızlıyor sayenizde

27
6
yanıtYanıtla
TT:

Canan hanım yanlış anlaşılmış, ıslıklar eşliğinde hunharca alkışlayarak Erbakan a olan sevgisini göstermiştir. Bugün olsa yine aynısını yapar :)

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title