Haberler

Camideki saldırının ardından ismi TT oldu! Gözlerin çevrildiği Ümit Özdağ'dan "provokasyon" çıkışı

Güncelleme:

Dün Fatih Camii imamı ve öğrencisi camiye giren bir saldırgan tarafından bıçaklandı. Yankı uyandıran olayın ardından sosyal medyada "Ümit Özdağ tutuklansın" etiketi zirveye yerleşti. Bir açıklama yapan Özdağ, "Fatih Camii imamı bir deli tarafından bıçaklandı. Bir delinin saldırısını, provokatör olduğu için hiçbir Zafer Partilinin yaklaşmadığı hesap üzerinden bize bağlamaya çalıştılar olmadı. Ellerinde patladı." dedi.

Fatih Camii'nde, imam ile cami cemaatinden bir kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan gözaltına alındı. İnfial yaratan olayın ardından X'te "Ümit Özdağ tutuklansın" etiketi gündem oldu. Uzun bir açıklama yapan Özdağ ise provokasyon iddialarını yalanladı.

CAMİDE 2 KİŞİYİ BIÇAKLADI

Dün Fatih Camisi'nde namaz sırasında sorun çıkaran şüpheli Ö.S, özel güvenlik görevlileri tarafından camiden çıkartıldı. Namazın ardından imam odasına giren ve Galip Usta ile konuşmak istediğini belirten şüpheli, imam ile araya girmeye çalışan cami cemaatinden Bilal Erdem'i bıçakla yaraladı. Şüpheli Ö.S. gözaltına alınırken Usta ve Erdem, hastaneye kaldırıldı.

Camideki saldırının ardından ismi TT oldu! Gözlerin çevrildiği Ümit Özdağ'dan 'provokasyon' çıkışı

GÖZLERİN ÇEVRİLDİĞİ ÖZDAĞ'DAN "PROVOKASYON" AÇIKLAMASI

Yankı uyandıran olayın ardından sosyal medyada "Ümit Özdağ tutuklansın" etiketi zirveye yerleşti. Bir açıklama yapan Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

"Fatih Camii imamı bir deli tarafından bıçaklandı. Bir delinin saldırısını Zafer Partisi tarafından provokatör olduğu için hiç bir Zafer Partilinin yaklaşmadığı 2 kişinin kullandığı X hesabı üzerinden Zafer Partisi'ne bağlamaya çalıştılar olmadı. Ellerinde patladı. Şimdiye kadar yapılan her provokasyon girişiminin karşısında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.

Provokasyon peşinde koşanlar ülkemizi kaosa sürüklemek için çalışan emperyalizmin ajanları ile ahlaksız şuursuzlardır. Sevgili Zafer Partisi teşkilat mensupları, Atatürk'ten aldığımız feyz ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bütün provokasyonları alarak devletimizin kuruluş esaslarını, anayasamızı savunacağız. Ülkemizin örtülü işgaline karşı duracağız. Çevreyi tahrip eden alçaklarım karşısına çıkacağız. Başta gençler, emekliler ve çalışanlar olarak ezilen bütün insanlarımızın hukukunu savunacağız. Partimiz gençliğin ve değişik partilerden yurttaşların katılımı ile büyümeye devam ediyor."

Camideki saldırının ardından ismi TT oldu! Gözlerin çevrildiği Ümit Özdağ'dan 'provokasyon' çıkışı

Camideki saldırının ardından ismi TT oldu! Gözlerin çevrildiği Ümit Özdağ'dan 'provokasyon' çıkışı

Camideki saldırının ardından ismi TT oldu! Gözlerin çevrildiği Ümit Özdağ'dan 'provokasyon' çıkışı

Camideki saldırının ardından ismi TT oldu! Gözlerin çevrildiği Ümit Özdağ'dan 'provokasyon' çıkışı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ümit Özdağ Fatih Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

Alkurt:

ÜMIT ÖZDAG CUMHURIYET YANLISIDIR. KIMSE IFTIRA ATMASIN

600
483
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Seçimler yaklaşıyor her türlü provokasyon ve terörist saldırıyı deneyecekler uyanık olun...

yanıt102
yanıt9
Basin:

Iranli bilgiislemci sozde gazeteci itiraf etmiş ne kadar cumhuriyetci oldugunu. Emniyet kayitlarina gecti.yakindir dunya ya ilan ederler:) hic tasalanma sen

yanıt10
yanıt3
SMMM:

Bu ülkenin en büyük sorunu akp nin ülke menfaatlerine yaramayan politikalarıdır.Mesela mülteci sorunu.Mesela eyyyy miçotakis sen bittin-ooooo miçotakis kardeşimm nasılsın.Mesela eyyy darbeci sisi-oooo sisi kardeşim nasılsın :)

447
198
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Devlet ilişkileri senin mahalle esnafinla olan cıvık muhabbetine benzemez,şimdi uzun tırnaklarınla otur çerezini ye

yanıt23
yanıt18
Zamla BOĞUŞANTÜRK:

Çok güzel tespit! Delinin biri bir kuyuya taş atıyor, kırk vatan haini vatanseverleri suçluyor! Yemezler! Dökün bakalım eteklerinizdeki taşları! Bu devran daha ne kadar böyle gidecek göreceğiz!..

272
160
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

ÜMİT ÖZDAĞ HER DAKİKA SALDIRIYOR MİLLETİN DEĞERLERİNE. ODA BİR ŞEY Mİ

202
180
yanıtYanıtla
medet bilgin:

Ümir özdağ gibi siyasetçiler ve bunlara oy atan kafa yapısı olduğu sürece bu ülke hiçbir yere gidemez.

201
151
yanıtYanıtla
Musti40 :

Ümit Özdağ herkese tüm halka hitap etmek yerine sadece benim kafadan olanlar dedikçe ASLA büyük bir parti olamaz, TÜRKİYE olarak bizler BİZ BİR BÜTÜNÜZ diyenlerle oy vermeliyiz! Ayrımcılık siyasi bakıştan dolayı oluyor veya Radikal bir politikaylada ancak sonumuz felakete gider. Sağlam modern bir ANAYASAYA ve Hukuk sistemi en temel sorunumuz!

141
82
yanıtYanıtla
Aysegulll:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

166
52
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title