Haberler

Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Erdoğan: Biz 1,5 milyona alıştık, bugün karşımda 650 bin kişi var

Güncelleme:

AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu an karşımda 650 bin kişi var. Biz 1,5 milyona alıştık ama durmuyoruz. İstanbul'un 5 yıllık fetret devrine son vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri öncesi mitinglere hız verirken, bugün Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Büyük İstanbul Mitingi'ne katıldı. Mitingde İBB'yi eleştiren Erdoğan, metroların çoğunun bitirilmediğini belirtti.

ALANDAKİ KİŞİ SAYISINI AÇIKLADI

Büyük bir katılımın gerçekleştiği alandaki kişi sayısını da açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda karşımda 650 bin kişi var. Biz 1,5 milyona alıştık ama durmuyoruz. İstanbul'un 5 yıllık fetret devrine son vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Erdoğan: Biz 1,5 milyona alıştık, bugün karşımda 650 bin kişi var

"BAŞKANLAR EVLERİNDE YATARKEN BEN 25 VİLAYETE GİTTİM"

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü; "Şu anda diğer genel başkanlar evlerinde ofislerinde yatarken ben 25 vilayete gittim. Çalışacağız, koşacağız. İstanbul olunca konu bu yatırım listesi o kadar uzun ki tek tek anlatmaya kalksak günler yetmez. Geçtiğimiz 21 yılda İstanbul'a 1 trilyon 650 milyar tutarında kamu yatırımı yaptık. Böyle bir yatırımı kimse yapmadı, ama biz yaptık. Bizden sonra bay Ekrem göreve geldi, ortalık rezalet. Yine çöp, yine çamur, yine çukur.

Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Erdoğan: Biz 1,5 milyona alıştık, bugün karşımda 650 bin kişi var

"MURAT KARDEŞİMİZİN GÖREVE GELMESİYLE EKSİK AYAK TAMAMLANACAK"

Önümüzdeki dönemde İstanbul'daki önceliğin deprem olduğunu görüyoruz. Hükümet olarak zaten bunu yapıyoruz. Murat Kardeşimizin göreve gelmesiyle inşallah işin eksik ayağı tamamlanacaktır.

Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Erdoğan: Biz 1,5 milyona alıştık, bugün karşımda 650 bin kişi var

"METROLARIN ÇOĞUNU BİTİREMEDİLER"

Metro için yeni bir çivi çakmayanlar inşaat halinde aldıkları metroların çoğunu bitiremediler. Sancaktepe'deki metro projesini bunlar çimento ile doldurdu. Çam Sakura Metrosunu yapmadılar, onu da bakanlığımıza verdiğim talimatla biz yapıp açtık."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İstanbul AK Parti Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (77)

muhsin çellik:

Hayal kırıklığına uğradı erdoğan. Dün urfa da yeniden refah 200 bin kişi topladı

1224
147
yanıtYanıtla
Onur Yener:

1 Nisan sabahı kimler hayal kırıklığına uğrar görürsün, şaka gibi gelecek size...

yanıt137
yanıt1011
Ata_Mete:

650 000 aklıevvel-hayret,hala celladına koşanlar var

yanıt804
yanıt91
Süleyman Sibli:

ben ak partiyi Erdoğanı bıraktım yeniden refaha oy vereceğiz ailece allahın izniyle yetti artık bunca israf bunca har vurup harman savurmak ailecek eş dost akraba 200 oyumuz var hepsi refaha

yanıt408
yanıt76
MEHMET BIÇEROL:

Bu seçimde en büyük dersi ezilen EMEKLİLER verecek sayın cumhurbaşkanı bunu anladı ama iş işten geçti. GEÇMİŞ OLSUN

1203
112
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

Bu seçimnde en büyük dersi her işi ben yaptırdım demek için EYT nin çıkması için uğraşan ve bunu seçim malzemesi yapıp çıkarttıran Cehape ye oy YOK

yanıt0
yanıt192
NECDET USTA:

Şu boş mitinge harcadığınız halkın parasını yine halka iftar yemeği vererek harcasaydınız çok daha iyi olurdu. Kendi adıma söylüyorum: Şu siyasilerin mitinglerinde veya Her türlü görsel ve yazılı reklamlarında 1 kuruş dahi vergim varsa helal etmiyorum.

1112
38
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Al benden de o kadar. Resmen hepimizin alın terinden kesilen vergi, harç vs gibi deli dumrul paralarını gösterişe harcıyorlar, bir de utanmadan milletle alay ediyorlar.

yanıt1003
yanıt19
Beyaz:

Her konuşması provakasyon dolu ülkeyi yöneten ülkeyi hep germekle uğraşıyor

1010
71
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

Yanındayız reis. Bunların karnı hiç doymuyor. yatıp kalkıp açlık edebiyatı yapıyorlar. Dünya savaşta bizimde o silahlara ihtiyacımız var ve silah sanayisinde sağlam adımlar atıyoruz. Şu zırlayanların karnı hiç bir zaman doymaz zaten

0
1011
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title