Haberler

BTP lideri Hüseyin Baş'tan 6'lı masa toplantısı sonrası manidar paylaşım

Güncelleme:

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, kendilerini 6'lı masaya dahil olup olmayacağının görüşüldüğü son toplantının ardından manidar bir paylaşımda bulundu. Baş, "Biz yine de iktidarın seçimi kazanamaması için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

6'lı masa partileri bugün DEVA Partisi ev sahipliğinde bir araya geldi. 8 saat süren toplantının ardından partiler tarafından ortak bildiri yayınlandı. Bildiride masanın genişlemesine ilişkin konunun da görüşüldüğü belirtildi ancak herhangi bir karara yer verilmedi.

BTP LİDERİNDEN MANİDAR PAYLAŞIM

Daha önce 6'lı masaya katılmak istediklerini dile getiren Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'tan ise toplantı sonrasında manidar bir paylaşım geldi.

"GENÇLER KAFALARINA KOYDUKLARINI YAPARLAR"

Baş, söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Gençleri iyi tanıyın, kafalarına bir şey koyduklarında yaparlar. Biz yine de iktidarın seçimi kazanamaması için elimizden geleni yapacağız."

BTP lideri Hüseyin Baş'tan 6'lı masa toplantısı sonrası manidar paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Politika

Haydar Baş Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (5)

Ahmet Karadeniz:

Eyyyy baş başına aklını allll yanlış yolda daha doğrusu ters yönde gidiyorsun Müslüman ayağıyla cebinizi doldurmak derdindesiniz ayıp utanma olur insanda

29
16
yanıtYanıtla
Recep Yılmazer:

6lı masadan hayır gelmez.btp olsa ne olur olmasa ne olur.etkisiz eleman.ama dikkatimi çeken şey bu adamda iktidar yine gelmesin kim gelirse gelsin diyenlerden.6 kafa 1 direksiyon.nasıl olucak bu iş.daha adayını sevemeyen masa ülke adına ne yapabilir..

27
11
yanıtYanıtla
Yiğit:

Siz anca kendinizi avutun

15
7
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Allaha şükür sizin gibi memleket düşmanina bağli değil bu

4
6
yanıtYanıtla
Harun Çelik:

Bu kim ya. Bi de bu çıktı başımıza.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title