Haberler

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bilecik CHP İl Başkanı Ali Özdemir ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi

Güncelleme:

Başkan Bakkalcıoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunan yeni İl Başkanı Özdemir ve beraberindekiler Başkan Bakkalcıoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti. Karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu İl Başkanı Özdemir'e ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bilecik CHP İl Başkanı Ali Özdemir ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Bakkalcıoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunan yeni İl Başkanı Özdemir ve beraberindekiler Başkan Bakkalcıoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti. Karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu İl Başkanı Özdemir'e ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Ali Özdemir Bozüyük Bilecik Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title