Haberler

Bomba kulis: PKK elebaşı Öcalan terör örgütüne "teslim olun" çağrısı yapacak

Güncelleme:

Haberler.com'un edindiği kulis bilgisine göre; İmralı'da tutuklu bulunan terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan, örgütün hedeflerinde sapmalar olduğu ve TSK'nın son dönemdeki birbirinden başarılı operasyonlarını gerekçe göstererek önümüzdeki günlerde terör örgütüne "teslim olun" çağrısı yapacak.

İmralı'da tutuklu bulunan PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın, Kandil'e gönderdiği son mesajında bölgesel gelişmeler paralelinde örgütün hedeflerinde sapma olduğu, gelişmeler karşısında imkan ve motivasyonundan uzaklaştığını belirttiği iddia edildi.

TSK'NIN BAŞARILI OPERASYONLARI UYKULARINI KAÇIRDI

Haberler.com'un edindiği kulis bilgisine göre, terör örgütü PKK elebaşı Öcalan'ın Kandil'e ilettiği talimatında örgütün tepe noktasında bulunan isimlere ihtiyaç duyulacağı, buna karşın silahlı faaliyetlerin devam etmesi halinde Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın son dönemlerde gerçekleştirdiği operasyonlarla yaşanan kaybın daha da yükseleceğine dair düşüncelerini ilettiği kaydedildi.

TERÖR ÖRGÜTÜNE "TESLİM OLUN" ÇAĞRISI YAPACAK

Örgüte "teslim olun" talimatı da verdiği iddia edilen teröristbaşı Öcalan'ın, önümüzdeki günlerde kapsamlı bir çağrıyı kamuoyu ile yapmasının beklendiği kaydediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Abdullah Öcalan İmralı TSK PKK 3.Sayfa Politika Dünya Haberler

500

Yorumlar (59)

Murat Şengezer:

TRT ye de cikacakmi...

432
109
yanıtYanıtla
Ahmet :

Bu saatten sonra wnanla çıksa değişen bişey 9lkmaz

yanıt8
yanıt11
Ahmet :

Yanlış anlamaya sebep verebilecek klavye basmalarina sebep olduğum yazılarımın silinmesini yapamadığım için düzeltilmiş ve olması gereken halini yayinladim yukarıda.. lütfen klavye azizligi nedeni ile yanlış anlaşilmalardan dolayi ortaya çıkan gereksiz ve anlamsız kelimeler icin duyulan rahatsızlık varsa kusura bakmayiniz

yanıt7
yanıt6
Osman Tokgonul:

Nasıl ikna ettiniz , muz mu verdiniz ?

424
98
yanıtYanıtla
Kurt bey:

Seni verecekler

yanıt102
yanıt156
Hek Tor:

Ejder meyvesi olabilir...

yanıt33
yanıt5
Ekrem Aydın:

Çok doğru bir karar almış. Hatta TRT'ye de çıkması lazım. Ama hemen yanlış anlamayın seçim yaklaştığı için değil ; )

372
77
yanıtYanıtla
mode xl:

sanki teslim olacak fareleri kaldı da :D

248
157
yanıtYanıtla
ayh:

Bos konusmayin. Kalmadi da gectigimiz hafta 12 sehidi niye verdik! Pkk elemanlarinin buyuk kismini Suriyeye gonderdi. Orayi daha cok onemsiyorlar. Orgut maalesef ki bitmedi sadece yer degistirdi.

yanıt19
yanıt0
Gökhan Eker:

suriyede kurdistan kuruldu. PKK ya artık ihtiyaç da kalmadı. 3-5 eşkiye teslim olsa ne olur olmasa ne olur. amaçları gerçekleşti artık.

146
44
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title