Haberler

Binali Yıldırım, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde Öğrencilerle Söyleşide Bulundu

Güncelleme:

TBMM eski Başkanı ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde öğrencilerle söyleşide bulundu. Üniversitenin kütüphanesinde gerçekleştirilen programda Yıldırım, öğrencilerin sorularını cevapladı ve gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TBMM eski Başkanı ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde (EBYÜ) öğrencilerle söyleşide bulundu.

Üniversitesinin kütüphanesinde gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü Kübra Pamukcuoğlu'nun yaptığı 'Türkiye'nin Aksakalı Gençlerle Buluşuyor' programına üniversite öğrencilerinin yanı sıra Rektör Prof. Dr. Akın Levent, üniversitenin üst yönetimi, bazı kurum müdürleri katıldı.

Öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplayan Yıldırım, "Gençlerle sohbet şahane. Geleceğimizin teminatı gençlerimizden aldığımız heyecanla, Türkiye yüzyılını yine gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz. Bu güzel buluşma için teşekkür ediyorum." dedi.

Program toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Binali Yıldırım Erzincan Eğitim Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title