Haberler

Belediye Başkanları Birliği'nden Sp Genel Başkanı Kamalak'a Ziyaret

Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı İsmet Özarslan ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı İsmet Özarslan ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı İsmet Özarslan, ziyarette belediye başkanlarının başta özgürlük hakları olmak üzere sorunları, belediye başkanlarının bilgi, medya, iletişim, sosyal yeteneklerini artırma ve birçok alanda eğitimin verildiği birlik bünyesindeki Başkanlık Akademisi hakkında SP Genel Başkanı Kamalak'a bilgi vererek destek istedi. Özarslan, birliğin partiler üstü olduğunu, tüm partilere eşit mesafede olduğunu vurguladı.

"Belediye başkanlarının yaptıkları görevlerin ne kadar kutsal bir görev olduğunu hepimiz biliyoruz" diyen SP Genel Başkanı Kamalak, bu görevin zorluklar içerisinde yürütüldüğünün de bilincinde olduklarını söyledi. Kamalak, "Şehriemin olan belediye başkanlarının riyaset makamına yakışır şekilde yaşayabilmeleri için özlük hakları ile ilgili yapılan çalışmayı sonuna kadar destekliyoruz ve elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışacağız" dedi.

Kamalak, bir eğitim faaliyeti olan Başkanlık Akademisi'nin çok faydalı ve yararlı bir eğitim projesi olduğunu, başkan adaylarının mutlaka meydanlara inmeden alacakları bu eğitimlerin kendileri için de büyük bir avantaj olacağını söyledi. Kamalak, Saadet Partisi olarak eğitim projesine destek vereceklerini belirtti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Kamalak İsmet Özarslan Sp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title