Haberler

Belediye Başkanları Birliği'nden DP Genel Başkanı Uysal'a Ziyaret

Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı İsmet Özarslan ve yönetim kurulu üyeleri, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı İsmet Özarslan ve yönetim kurulu üyeleri, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı İsmet Özarslan ve yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Erer, Hurşit Yüksel, Halim Çakır, Mehmet Yeloğlu, Birlik faaliyetleri ve Birlik bünyesinde açılan belediye başkan adaylarına yönelik "Başkanlık Akademisi" çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ziyaret etti. Özarslan, Başkanlık Akademisi hakkında bilgi verdiği Uysal'dan katılım konusunda destek istedi.

DP Genel Başkanı Uysal, Başkanlık Akademisi projesinin son derece önemli ve faydalı bir proje olduğunu belirterek, her türlü desteği vereceğini söyledi.

Özarslan ise, tüm siyasi partilere ve adaylara eşit mesafede olduklarını belirterek, "Yerel yönetimlerdeki başarıların artması için tüm partilerin belediye başkan adaylarının mutlaka eğitim alması önemlidir. Bu nedenle başkanlarımız için elimizden gelen her türlü yardım ve desteği yapmaya hazırız" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsmet Özarslan Gültekin Uysal Hurşit Yüksel Hüseyin Erer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title