Haberler

Belediye başkanından depremzedelerin "Neredeydiniz?" tepkisine çok konuşulacak yanıt

Güncelleme:

Kahramanmaraş Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, çadırkent ziyaretinde; depremzedelerin "Neredeydiniz?" tepkisi ile karşılaştı. Yılmazcan, vatandaşlara; "Ben olmasam bu çadırlarda kalabilir misiniz? Benim getirttiğim çadırlarda kalıyorsun sen. O zaman çadırda kalma. Ben seçilmiş belediye başkanıyım. 18 bin oy aldım" dedi.

Kahramanmaraş Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, dün; ilçe merkezindeki konteyner ve çadırkentleri ziyaret etti. Depremzedeler, Belediye Başkanı Yılmazcan'a tepki gösterdi.

BELEDİYE BAŞKANINA "SİZ NEREDEYDİNİZ?" TEPKİSİ

Yılmazcan, vatandaşın; "Neredeydiniz?" sorusuna "Devlet burada. Türk Silahlı Kuvvetleri burada. İki vali burada" yanıtını verdi. Bir başka vatandaşın, "Siz neredeydiniz" sorusuna ise Yılmazcan, "Buradayım, ben buradayım. AFAD'ın çadırları burada. Devlet burada" karşılığını verdi.

"BEN OLMASAM, BU ÇADIRLARDA KALABİLİR MİSİNİZ?"

Başka bir depremzede, "Yok yok, sen yoksun burada" diye tepki gösterdi. Yılmazcan, "Ben olmasam, bu çadırlarda kalabilir misiniz?" dedi.

"SEN Mİ KURDUN BU ÇADIRLARI, DEVLET Mİ KURDU?"

Bir vatandaş, "Devlet kurdu bu çadırları, sen mi kurdun? Sen mi kurdun bu çadırları, devlet mi kurdu? Sen bir gün buraya gelip de milletin halini sormadın" diye konuştu. Yılmazcan, "Ben buradayım amca" karşılığını verdi.

"O ZAMAN ÇADIRDA KALMA"

Vatandaş ise "Biz 70 gündür burada reziliz, rezil" dedi. Yılmazcan, "Bu çadırları kim getirtti? Ben getirttim. Benim getirttiğim çadırlarda kalıyorsun sen. O zaman çadırda kalma. Getirdiğim çadırda kalıyorsun" karşılığını verdi.

"BEN SEÇİLMİŞ BELEDİYE BAŞKANIYIM"

Yılmazcan, "Devlet burada. İki saat içinde 200 tane çadır kurdu devlet. Ona niye bir şey söylemiyorsunuz. Ben seçilmiş belediye başkanıyım. 18 bin oy aldım" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İbrahim Yılmazcan Kahramanmaraş Çadırkent Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (12)

Abdullah ışık:

Sanki babasının servetiyle kurmuş çadırları kepazelik resmen ben getirttirdim o zaman kalma çadırda diyor. EDEP YA HUUU.

1360
52
yanıtYanıtla
Cengiz Deniz Deniz:

Akp li belediye başkanı eğer chp olsa oooo ortalık karışırdı.

yanıt56
yanıt6
Abdullah ışık:

Kepazelik başka bir şey değil babasının malı sanki de kalma çadırda diyor. utanmaz herif

1194
34
yanıtYanıtla
Oktay Şahin:

Adam nerdesin diye sormus,hakkı yani,sende tıpkı daha önceki açıklamalarınızdaki gibi özür dileyin geciştirin

1035
39
yanıtYanıtla
Sezai Özer:

Sanki oyları halktan değilde babasından almış

783
9
yanıtYanıtla
T T:

Sen hiçbir halt yapmadın belediye başkanı. Aksine senin maaşını da o insanlar ödedi. Çadırın üretimi için gereken her şeyde yine insanların ödediği vergi ve bağışlar ile yapıldı.

571
8
yanıtYanıtla
Cem:

Reis olmasa kendi başına 100 oy alamazsın birde vatandaşa cemkiriyorsun.

475
81
yanıtYanıtla
CagEI o:

Ben burada tek suçlu bilinçsiz seçmene bulurum bu tür insanlara oy veriyorsunuz işte beyin bedava

290
23
yanıtYanıtla
juzen sari:

Hangi partinin belediye başka onuda yazsaydiniz

165
14
yanıtYanıtla
Cengiz Deniz Deniz:

Akpli belediye başkanı kaybederse halk kaybetmez yandaşları kaybeder. Korku bu. Siz sade piyonsunuz.

140
31
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title