Haberler

Bayraktar'dan Taziye Mesajı Yayımladı

Güncelleme:

Erdoğan Bayraktar, Ahmet Mete Işıkara'nın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "İnsanımızın, konutlarımızın ve şehirlerimizin depreme karşı hazırlıklı olması adına büyük mücadele yürüten, değerli bilim insanı Ahmet Mete Işıkara'yı kaybetmiş bulunmaktayız. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kamuoyunda "Deprem Dede" olarak bilinen Jeofizikçi ve Eğitimci Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara'nın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"Türkiye'nin deprem gerçekliği ile birlikte nasıl yaşaması gerektiğini halkımıza bıkmadan, usanmadan anlatan; insanımızın, konutlarımızın ve şehirlerimizin depreme karşı hazırlıklı olması adına büyük mücadele yürüten, değerli bilim insanı Ahmet Mete Işıkara'yı kaybetmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim. Milletimizin başı sağolsun." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title