Haberler

Baykal, CHP'nin Başına Muharrem İnce'yi Düşünüyor

Güncelleme:

Partide yenilenmeye ihtiyaç olduğunu savunan Deniz Baykal, parti içerisinde Muharrem İnce için nabız yoklamaya başladı.

30 Mart yerel seçimlerinden istediği sonucu alamayan CHP'de parti içinde Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştiriler artmaya başladı. Partinin ağır toplarından Deniz Baykal ve Muharrem İnce'nin eleştirileri farklı bir iddiayı gündeme getirdi.

BAYKAL HAREKETE GEÇTİ

Hafta sonu ulusalcı kanattan Nur Serter ve Birgül Ayman Güler, seçim sonuçları sebebiyle kendi partilerini yerden yere vurmuştu. Dün bir tepki de 2010 yılında kaset komplosu sonrası koltuğunu Kemal Kılıçdaroğlu'na kaptıran eski genel başkan Deniz Baykal'dan geldi.

"TAZELENMEYE YENİDEN İHTİYAÇ VAR"

Antalya'da temaslarda bulunan Baykal, seçimleri kastederek, şunları söyledi: "Yanlış yaptığımız açık. Şimdi söylüyor değiliz, uyardık. Buna rağmen göz göre göre çılgınca hatalar yapıldı. Bundan gerekli sonuçları çıkarıp  doğru mekanizmaları kurarak yeniden ayağa kalkmak lazım. Bunu yapacak birikim, kadro, her şey var. Tazelenmeye yeniden ihtiyaç var. Hangi yöntemle, nasıl olur bilmiyorum ama herkesin bunu yapması lazım. Özellikle genel merkezin... Genel seçim yakın. Çok fazla zaman yok. Şimdiden halletmek gerek. O bahane, bu bahane deyip görevi savsaklamamak lazım. Boş lafa doyduk, kimse ciddi bir tabloyu boş lafla izah etmesin."

İNCE-BAYKAL İTTİFAKI

El Cezire Türk'e konuşan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce de, sert eleştirilerde bulundu. İnce, "30 Mart seçim sonuçları, başarısızlıktır. Pek çok yerde doğru aday gösterilmedi” dedi. İnce, Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili soruya ise, “Transfer aday anlayışı hastalıklı. Bu seçim sürecinde de aynı hastalığı göstermememiz gerek. 1-0 yenik başlıyorsun. 'Benim içimde böyle bir adam yok, yetiştiremedim' diyorsun. Ümit Boyner ismi ortaya atılıyor. CHP ile ne alakası var? AKP kendi içinden isimleri tartışıyor. Niye? Kendine güveniyor. Bence Deniz Baykal iyi bir isim" cevabını verdi.

KULİSLERDE KONUŞULAN İDDİA

İkili tarafından peşpeşe yapılan bu açıklamalar kulislerde farklı söylentileri de beraberinde getirdi. İddiya göre; cumhurbaşkanlığına yeşil ışık yakan Deniz Baykal, CHP'nin başına Muharrem İnce'yi geçirmek için parti içerisinde gizli bir çalışma yürüyor.

CHP SEÇMENİNİN TAKDİRİNİ KAZANDI

Muharrem İnce, tartışmalı Yalova seçimlerinde göstermiş olduğu olağanüstü çaba ile CHP'li seçmenin takdirini kazanmış ve seçimlerin CHP lehine sonuçlanmasında büyük rol oynamıştı.

 

 

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Birgül Ayman Güler Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Deniz Baykal Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500

Yorumlar (58)

URFALIibrahimsenbahar63@hotmail.com:

BENIM OZURLU COCUGUM ICIN HUKUMET HEM EVDE BAKIM PARASI HEMDE AYDA 430 TL OZURLU AYLIGI VERIYOR KORKUYORUM CHP DUYARSA ANAYASA MAHKEMESINE GOTURUP İPTAL ETTRIR DIYE

22
10
yanıtYanıtla
adamBulumen@hotmail.com:

kemaldan lider olunmaz

23
6
yanıtYanıtla
Etkifoto_yaho@hotmail.com:

Hırsız değil , Anadolu evladı , gözü kara sözünü esirgemez !!! Başkanlığa yakışır ,siler süpürür oyları ....

13
15
yanıtYanıtla
mehmet alimali_arava_80@hotmail.com:

ben bu filmi eskiden izlemiştim deniz bey sahanede

22
4
yanıtYanıtla
ömer coşkunSİVASLİ-23@homil.com:

Muharrem inceden ne köy olur nede kasaba adamda bikere konuşma uslubu yok ağzndan salyalar saçıyor konuşurken ama chp de başkada seçenek yok yüzde 23 e devam

9
10
yanıtYanıtla
taykastaykas2011@mynet.com:

muharrem incenin chp de olması beni her zaman şaşırtmıştır onun yeri mhp olmalıydı

14
5
yanıtYanıtla
MEZUNİYET=EN AZ UNİVERSTYyusufkader@hotmail.c:

KEMAL SENİN KUYUNU KAZIYOLAR ONLAR KASET ÇIKARMADAN SEN Bİ SİNGLE YAP BELKİ TUTAR.... :D

16
3
yanıtYanıtla
TÜRKMENalparslanaslan85@hotmail.com:

BU AKPLİİLER NE KADAR DİNGİLLER MADEM BU KAR NEFRET EDİYONUZ NEDEN TAKİP EDİP YORUM YAZIYONUZZ :)) KERESTELER SİZİ

8
10
yanıtYanıtla
MOBİLYACIcan.muhtar06@hotmail.com:

kereste dedinde ben keresteden iyi anlarım ama senden olsa olsa senden mangallık odun olursun

yanıt0
yanıt0
MOBİLYACIcan.muhtar06@hotmail.com:

AKP liler nerde konuşsa zorunuza gidiyor çok zorlamayın kerestenin budakları na takılırsınız

yanıt0
yanıt0
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title