Haberler

Battal İlgezdi isyan bayrağı açtı! İYİ Parti'nin engellenen afişlerini billboardlarda yayınladı

Güncelleme:

CHP'nin aday göstermediği Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İYİ Parti'nin CHP'yi "teröre alan açmakla" suçladığı afişleri ilçedeki billboardlarda yayınladı.

15 yıldır başkanlık yapan ve Ataşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmeyen Battal İlgezdi partisi CHP'den istifa etmişti. İlgezdi "CHP'de hiçbir dönemde böyle bir kıyım yapılmadı" diyerek CHP'de Kürt ve Alevi tasfiyesi yapıldığını ifade etmişti.

İSYAN BAYRAĞI AÇIP AFİŞLERE İZİN VERDİ

Aday yapılmadığı için isyan bayrağı açan İlgezdi, İYİ Parti'nin CHP'yi "teröre alan açmakla" suçladığı afişleri ilçedeki billboardlarda yayınlamasına izin verdi.

Battal İlgezdi isyan bayrağı açtı! İYİ Parti'nin engellenen afişlerini billboardlarda yayınladı

AKŞENER: BEŞTEPE DEĞİL, SARAÇHANE TARAFINDAN ENGELLENİYORUZ

Meral Akşener İYİ Parti'nin TBMM Grup Toplantısında CHP tarafından İstanbul, Ankara ve İzmir'de seçim pankartlarının engellemesine, "Beştepe değil, Saraçhane tarafından engelleniyoruz" ifadelerini kullanarak billboardlarda kendilerine sansür uygulandığını dile getirmişti.

"BU ENGELİ ÇIKARTAN İKTİDAR DEĞİL, ANA MUHALEFET"

Akşener, "Bugün de birileri istiyor ki; billboardsız seçim kampanyası yapalım ama bu defa, öncekilerden farklı ve ilginç olarak; önümüze bu engeli çıkartan iktidar değil, ana muhalefet. Bizi sansürlemek isteyen; saray değil belediye. Bizi engellemeye çalışan; Beştepe değil, Saraçhane!" ifadelerini kullanmıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Battal İlgezdi İYİ Parti Ataşehir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Bordo Bere:

menfaati bitenin düsmanligi baslar ATASÖZÜ burada calanmis durumda

129
21
yanıtYanıtla
Yusuf Kartal :

İstedikleri olmayınca 2 dakikada Partisini satan adamlara, bu ülkeyi teslim edecektiniz.

119
25
yanıtYanıtla
Cevap :

Akepeden çıkan adamlar satmadı mı partisini neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamak güç. Bkz. Ali babacan

yanıt36
yanıt30
haksız mıyım:

eee nerede ülkemin mosss modern çap çağdaş fikir özgürlüğü, demokrasi savunucuları. ulan var ya bu solcu, seküler kesimin bir tek ilkesi yok. neden iyi partinin bilbord reklamı yapılması engelleniyor. bunlar sadece kendi çıkarları söz konusu olunca demokrasi özgürlük derler. diğer insanlar, insan değil bunların nazarında

38
4
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

enayimmiyim bende olsam aleyhime olan afişi astırmam zaten bunu yapması için insanın aptal olması lazım akpartili belediyelerden aleyhine olmadığı halde afişleri indirten belediyeler var bunlar yüz vere vere iyice yüzsüzleştiler

5
11
yanıtYanıtla
Halit:

siz değilmiydiniz medeni bilgiler kitabını ders kitabı olarak okutacağız diyenler

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title