Haberler

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'a başarılar diledi

Güncelleme:

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'a başarılar diledi. Başkan Demir, Doğan'ı tebrik ederek, gelecekte de Samsun'un daha da gelişeceğine inandığını belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'a başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'un da aralarında bulunduğu büyükşehir belediye başkanı adaylarını açıkladı. Halen Çarşamba Belediye Başkanlığı görevini yürüten Başkan Halit Doğan, AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Büyükşehir Belediyesi'nin yeni adayı Halit Doğan'ı tebrik etti. Başkan Demir, "2024 yerel seçimlerinde AK Partimizin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan kardeşimize bu yolda başarılar diliyor; 2019 yılında teslim aldığımız hizmet bayrağını bizden devralarak Samsun'umuz için aşkla çalışacağına gönülden inanıyorum. Hayata geçirdiğimiz pek çok hizmet ve vizyon proje ile Samsun'un tarihi dönüşümünü başlattığımız bu dönem, Samsun için yeni bir başlangıç olmuştur. Bundan sonra da Samsun her alanda adından daha fazla söz ettirecek, var olan potansiyelini hep yukarı taşıyacaktır. Hayırlı olsun Samsun'um" ifadelerini kullandı.

"Destekleriniz bizim için önemli"

Başkan Halit Doğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli Başkanım Mustafa Demir; kıymetli desteğiniz için çok teşekkür ederim. Samsun'da hizmet bayrağını taşıyarak bugünlere getirdiğiniz için memleketimiz adına minnettarız. Yürüteceğimiz projelerde destekleriniz bizim için önemli. Şehrimizin geleceği için canla başla çalışmak için hazırız, kararlıyız" şeklinde cevap verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Demir Mustafa Demir Mustafa Demir Halit Doğan Çarşamba Samsun Politika Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title