Haberler

Başbakan Erdoğan, Medya Derneği Üyelerini Kabul Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Medya Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve medya yöneticilerini kabul etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Medya Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve medya yöneticilerini kabul etti. Çıkışta açıklama yapan Medya Derneği Başkanı Salih Memecan, "Karşılıklı sektörün sorunları üzerine görüş bildirdik" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde Medya Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve medya yöneticilerini kabul etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşmeye Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Medya Derneği Başkanı Salih Memecan, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Medya Derneği Başkan Yardımcıları Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu, ATV Genel Müdürü Adem Gürses, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Demirören Medya Grubu'ndan Akif Beki, Yeni Akit Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya katıldı.

Görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Medya Derneği Başkanı Salih Memecan, "Medya Derneği olarak Yönetim Kurulu üyelerimizle beraber Başbakan'ı ziyaret ettik. Daha önce randevu almıştık, bir nezaket ziyaretiydi. Eksik olmasın, kendileri kabul ettiler. Genel olarak Medya Derneği faaliyetleri hakkında bilgi verdik. Medya okulu ve eğitim seminerlerimiz hakkında bilgi verdik. Ondan sonra medyanın geleceği üzerine uluslararası bir medya konferansı var, o konuda bilgi verdik. Karşılıklı sektörün sorunları üzerine görüş bildirdik" diye konuştu.

Bir basın mensubunun "Başbakan'nın son günlerde medyadan şikayetçi olduğu ve bunun gündeme gelip gelmediği" sorusuna Memecan, "Yok, biz kendi şikayetlerimizi söyledik, bize şikayetlerini bildirmedi. Güncel konular konuşulmadı" diye yanıt verdi.

Telif hakları ve internet medyasıyla ilgili konunun gündeme gelip gelmediği sorusuna Memecan, "İnternet medyasıyla ilgili konuşuldu. Genel olarak medyanın genel sorunları üzerinde konuştuk. Bu telif hakları yasasının durumu üzerine konuştuk. Yapılan haberlerin yorumların kullanımı üzerine görüş bildirdik" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Dolmabahçe Sarayı Salih Memecan Bülent Arınç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title