Haberler

Başbakan Erdoğan, Balıkesir'de Açılış Yaptı

Balıkesir’de yaptığı mitingin ardından Balıkesir Üniversitesi’ni geçen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ni hizmete açtı.

Balıkesir'de yaptığı mitingin ardından Balıkesir Üniversitesi'ni geçen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ni hizmete açtı.

Öğle saatlerinde Balıkesir'e gelen ve valilik ziyaretinin ardından Kuva-i Milliye Meydanı'nda miting düzenleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son olarak, Balıkesir Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 200 yataklı ve 350 personelin görev yaptığı hastanenin açılış töreninde coşku yaşandı. Beraberindeki 4 bakan, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan ve protokol mensuplarıyla birlikte açılış kurdelesini kesen Başbakan Erdoğan, "Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hayırlı olmasını diliyorum. 85 milyona mal olan bir hastanemiz. İlk önce akademisyen, sonra da fiziki imkan ihtiyacımız var. Hocalarımıza teşekkür ediyorum. ya Allah, Bismillah" dedi.

Enerji Bakanı Taner Yıldız da, hastane önünde toplanan vatandaşlarla sohbet edip, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başbakan Erdoğan, açılış töreninin ardından, İstanbul'a gitmek için Balıkesir Havalimanı'na gitti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title